Soylu'dan 'Yangın Paylaşımları' Açıklaması: '3246 İçerik Tespit Ettik, 172'sine İşlem Gerçekleştirildi'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, orman yangınlarına yönelik sosyal medya paylaşımlarına ilişkin olarak 'Sosyal medya üzerinden boş durmayanlar var tabii. Şu ana kadar 3 bin 246 içerik tespit ettik. Bunların da 172'sine işlem gerçekleştirildi' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki orman yangınlarına yönelik verdiği bilgide,  '552 kişi yangından etkilenerek hastanelere müracaat etmiştir. Şu anda 22 kişinin kimisinin müşahedesi kimisinin de yatarak tedavisi devam etmektedir' dedi.

Sosyal medyada bazı hesaplara yönelik incelemelerin başlatıldığını duyuran Bakan Soylu, 'Sosyal medya üzerinden boş durmayanlar var tabii. Şu ana kadar 3 bin 246 içerik tespit ettik. Bunların da 172'sine işlem gerçekleştirildi' diye konuştu.

'20 milyon liralık yardım gönderildi'

Yangın bölgesine 20 milyon liralık yardım gönderildiğini açıklayan Soylu, 'Hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hem de AFAD toplam buraya 20 milyon liralık bir yardım göndermiştir' dedi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
05.08.2021

Tüm amaçları hedef saptırmak... .... Konuyu dağıtmak.... ..... İlgiyi başka yöne çekmek.... ..... Boşbakan... .... 🤪😡😠

05.08.2021

AKPutperestler yangının terör saldırısı olduğunu söylüyor ve halka yakın medya organlarında terör saldırısı olduğu yönünde haber olmadığını iddia edip şebeklik yapıyorlar. Bununla beraber sarayın kanalı TRT, PKK'lıların aileleri ile buluşmasını veriyor. Ayrıca hükümet tarafları yangınlarla ilgili bırakın sabotajı, doğal yollardan çıktığını kanıtlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. İçişleri Bakanı ise Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ya da halkla uğraşıyor. Biatçılık öyle bir boyut almış ki, meczuplar alternatif bir dünya oluşturup bunu gerçek kabul etmek istiyorlar. Bildiğin ruh hastası bunlar.

Pasif Kullanıcı
05.08.2021

elde avuçta ne varsa satıp parasını bi güzel yiyorlar, halkın cebine göz dikiyorlar sonra onu da hiç ediyorlar, sonra doğal kaynaklara geliyorlar sıra onu da bi güzel silip süpürüp halkı, halkın olan ne varsa dımzdızlak edip muhtaç bırakıyorlar en sonunda da yardım ediyorlar. planlanmış bi cinayettir bu, muhtaç bırakıp yardım etmek siyaseti ile bugüne kadar geldiler.

TÜM YORUMLARI OKU (19)