Soylu’dan Uyuşturucu ile Mücadelede Muhtarlara Öneri: 'Binaları Gece Yık, Mahkeme Kararı Arkadan Gelsin'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Muhtarlar Derneği 3. Genel Kongresi’nde açıklamalarda bulundu.

Soylu o konuşmasında “Efendim şurada metruk bina var burada metruk bina var. Ama mahkeme kararı var yıkamıyoruz.” Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin dedi.

Soylu uyuşturucu le mücadele kapsamında metruk binaların yıkıldığını belirterek “110 bin metruk bina vardı, biz bunun 75 binden fazlasını yıktık. 15 binini de restore ettik. Geçen gün vilayetlere gidiyorum; Diyarbakır, Adana ve İstanbul da dahil olmak üzere, muhtarlarımız diyor ki “Efendim şurada metruk bina var burada metruk bina var. Ama mahkeme kararı var yıkamıyoruz.” Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin. Çünkü o bina orada durdukça orada uyuşturucu kullanılıyor. Vatandaş geliyor diyor ki muhtara “Bu binayı ne yapacaksın.” Muhtar “mahkeme kararı var yıkamayız” diyor. Ben de diyorum ki gece yarısı dozer gelsin yıksın kim yıktı biz nereden bilelim ya!” diyerek muhtarlara mahkeme kararının nasıl çiğneneceğini öğütlediğini anlattı.

İşte Süleyman Soylu'nun o konuşması: 👇

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
26.10.2021

Milletin aklıyla alay ediyorlar artık.Ne oldu Venezuella'dan,Kolombiya'dan tonla kokain getirenler ? Yurt dışında gemilerinde,özel jetlerinde milyon dolarlık uyuşturucu yakalatanlar ?! Hangisine soruşturma açtınız.Muhtarın yakalatacağı 2 tane torbacıysa uyuşturucu ile mücadele stratejiniz yandı ülke !

Pasif Kullanıcı
26.10.2021

‘ikmişim mahkemeyi ama dimi bir de hakla hukukla mi uğraşaca. :)

26.10.2021

Tuzak arkadaşlar bu . Burada yapılmak istenen , muhalefet vay efendim hukuksuzluğun bu kadarı da olmaz diye tepki göstersin ... Soylu bey de vay efendim bakın görüyor musunuz bunlar uyuşturucu tacirlerini koruyor desin. Korkarım düşecek muhalefet bu tuzağa .

26.10.2021

tuzağa düşmeyelim diye ülkede hukuk kalmadı. nereden tutarsan tut elin bok oluyo

TÜM YORUMLARI OKU (20)