Soylu'dan Tecavüz ve Katil Zanlısının Üç Hilal Dövmesi Göründüğü İçin Soruşturma Talimatı...

Aydın'da cinsel saldırıya uğrayarak öldürülen kadının katil zanlısı A.Ç.'nin basına yansıyan fotoğrafları nedeniyle İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı. Katil ve tecavüz zanlısının elinin üzerindeki üç hilal dövmesinin kameralar tarafından kaydedilmesiyle ilgili olarak İçişleri Bakanlığı gerekli görevlendirilmelerin yapıldığını aktardı... 

23 yaşındaki zanlının dövmesi kameralara yansımıştı 👇

İçişleri Bakanlığı, dövmenin kameralara yansımasına ilişkin ihmal ve kasıt olup olmadığının araştırılması için soruşturma başlatıldığını aktardı.

İçişleri Bakanlığı'nın söz konusu paylaşımı şöyle 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Bahçeli'den 'Üç Hilal Dövmeli Katil' Açıklaması
İsviçre'de Peçe ve Burka, Halk Oylaması ile Yasaklandı
Kalp Krizi Geçiren Usta Tiyatrocu Rasim Öztekin İçin Acil Kan Aranıyor!

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
07.03.2021

Nasıl yani anlamadım? Kameraman olanı çekmiş, blurlaması mı gerekiyordu? Samsun'da eşini öldürmeye teşebbüs eden Ibrahim Zarap'ın da Turkeş'in posteri onunde cekilmiş fotoğrafı var mesela. Suçlu insanları kenara bırakıp partilerin itibarını mı düşünmemiz gerekiyor?

07.03.2021

92 yaşındaki bir insanın 2 yaşındaki bebekten hiç bir farkı yoktur.kadın öldürülmüş soruşturma başlattığınız işe bak. Derdinizi *ikiyim

08.03.2021

Elinde üç hilal dövmesi olan bir katil yaşlı bir nineyi taciz etmiş, elinde üç hilal dövmesi olan bu katil sonra da o nineyi öldürmüş, elinde üç hilal dövmesi olan katilin görüntülerini çekerlerken elindeki üç hilal dövmesi kameralara yansımış. Elinde üç hilal dövmesi olan katil, elinde üç hilal dövmesi olan katildir. Araştırılması gereken elindeki üç hilal dövmesi değil, Akp döneminde katillerin tecavüzcülerin neden arttığıdır.

TÜM YORUMLARI OKU (27)