Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Gülşen' Tepkisi: Derdi Kaos ve Anarşizm

Kılıçdaroğlu şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasının ardından, 'Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için' diyerek tepki göstermişti.

"Kılıçdaroğlu’nun tek derdi: Yeni vesayet Eski Türkiye"

Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'na yönelik şunları kaydetti: 'Eski Türkiye’de CHP, muhalefette idi ama vesayet ile iktidarda gibi idi. Tüm değerlerimizi aşındırma, Demokrasiyi ve hukuku etkisiz kılma, Herkeste güvensizlik oluşturma, Toplumu kutuplaştırma ve bölme. Kılıçdaroğlu’nun tek derdi: Yeni vesayet Eski Türkiye.

Kılıçdaroğlu’nun 'helalleşme' foyası, samimiyetsizliği, son 24 saatte tekrar zirve oldu. Milyonlarca imam hatipliye hakarete, tahkir, aşağılama ve kutuplaştırmaya ses çıkarma; Valileri, savcıları, hakimleri tehdit et…

"Aylardır sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor"

'Kılıçdaroğlu, aylardır sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor. Yamakları üzerinden hepimize salya sümük 'Yargılanacaksınız' tehdidi... Derdi, seçim ve demokrasi değil. Derdi, kaos ve anarşizm. 27 Mayıs ruhu hortlayan ve ötekisini böcek gören zihniyet.'

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
YORUMLAR
26.08.2022

Bu da Sayın Soylu'nun samimiyeti "Hükümetle cemaat arasında, bir çatışma alanı ortaya konuluyor ise bu da yanlış olur. Burdan bir kavga çıkarmayalım, birbirimizi üzmeyelim, incitmeyelim. Hele sosyal medyadaki rezillikleri görünce iğreniyorum. Bir taraftan sabahtan akşama kadar Sayın Başbakana, diğer yandan da gönlümüze sevgisi kapsamış hocaefendiye hakaretler bizi üzmektedir."

Pasif Kullanıcı
26.08.2022

her zaman ki gibi yıkama/yağlama hizmetleri içeren boş tweetler. .

26.08.2022

Eski Türkiye ne la

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ