Soylu’dan Kılıçdaroğlu'na 'Bildiri' Çıkışı: 'Hangi Büyükelçiliğe Düzeltmeye Gönderdin?'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılçıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamasında, 'Kılıçdaroğlu, biraz dürüstsen, bu millete biraz inancın varsa, 6'lı masa toplantısından sonra, beraber oluşturduğunuz ve tutanak altına aldığınız bildiriyi, hangi büyükelçiliğe düzeltmeye gönderdin, bunu açıkla' ifadelerini kullandı.

Esenyurt İlçe Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen AKP Esenyurt İlçe Danışma Meclisi'nin toplantısına katılan Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Türkiye'yi yönetmek isteyenlerin 6'lı bir masa kurduğunu hatırlatan Soylu,'Kılıçdaroğlu'na bir söz söylemek istiyorum; Kılıçdaroğlu, biraz dürüstsen, bu millete biraz inancın varsa, 6'lı masa toplantısından sonra, beraber oluşturduğunuz ve tutanak altına aldığınız bildiriyi, hangi büyükelçiliğe düzeltmeye gönderdin, bunu açıkla. Kendilerine ve bu millete biraz saygıları varsa o masadaki diğer 5 kişi de Kılıçdaroğlu'na, bizden sonra bunu, hangi büyükelçiye gönderdin ve düzelttirdin diye sorsunlar. Bu ülke, büyükelçilere ve onların efendilerine uşaklık yapanları çok gördü. Bu ülke, AB ve Amerika'nın oyunlarıyla vesayet kuranları, birlik beraberliğini bozmak isteyenleri çok görmüştür. Bir de milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmüştür” sözlerini sarf etti.

"Bu ülkeyi şu 6'lı masanın birbirine benzemeyenlerine teslim etmek isteyenler, bu ülkenin değerlerini allak bullak etmek isteyenlerdir"

Açıklamalarında sık sık bir araya gelen 6 muhalefet partisini hedef alan Soylu, 'Bu ülkeyi şu 6'lı masanın birbirine benzemeyenlerine teslim etmek isteyenler, bu ülkenin değerlerini allak bullak etmek isteyenlerdir. Biz bu toprakların bütün zenginliklerine karşı bir sorumluluk sahibiyiz. Elimize tarihi bir fırsat geçmiştir, bu bir millet ve insanlık meselesidir. Bu fırsat bir daha belki de elimize geçmeyecektir' ifadelerine yer verdi.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
28.03.2022

Millet derken Suriyeliler, Afganlar ve AKP'lilerden bahsediyor. Türklerden ümidi kestiler çünkü.

Pasif Kullanıcı
28.03.2022

Hepiniz kuklasınız, bunu bilen biliyor da millet anlamıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ