Savcılık İtiraz Etmişti: Mersin'de Çocuğu Tokatlayan Saldırgana Hapis Cezası

Mersin’de dün akşam bir sitede yaşanan ve bir çocuğun sert bir şekilde tokatlandığı olayda çocuğu darp eden şahıs gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen N.K'ye sulh ceza hakimliğince ev hapsi cezası verildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz etti. Mahkemeden tutuklama kararı çıktı. 

Olay, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla ortaya çıktı. Hürriyet'ten Musa Kesler'in aktardığı bilgiye göre,olay dün gece Mersin, Mezitli’deki bir sitede yaşandı. Ürdün vatandaşı bir ailenin çocukları ile sitedeki çocuklar arasındaki tartışmaya aileler de müdahil oldu. İki taraftan annelerin arasındaki tartışma devam ederken 5 yaşındaki çocuk, aynı sitede yaşayan N.K adlı şahıs tarafından sert bir şekilde darp edildi.

İşte o görüntüler 📹

Ev hapsi cezası aldı, itiraz üzerine tutuklama çıktı

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, çocuklar arasında çıkan bir tartışma sonrası Ürdünlü 5 yaşındaki çocuğa tokat attığı ve babasını da darp ettiği iddiasıyla 'kasten yaralama' suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli N.K.'ye 'ev hapsi' cezası verildi.

N.K. hakkında Mersin Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen 'ev hapsi' kararına, bu tedbirin yeterli olmadığını belirterek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itiraz edildi.

İtirazı değerlendiren ilgili Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli N.K. hakkında 'tutuklamaya yönelik yakalama' kararı çıkardı. 'Ev hapsi'nde bulunan şüphelinin, bu karar sonrası tutuklanacağı öğrenildi.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kulis Bilgisi Sızdı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu Kez de Milletvekillerini Fırçaladı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
06.10.2019

Hepiniz hastasiniz hangimiz çocukken kavga etmedik saç baş tekme tokat kavga ederdik cocukken çocuklar arasında kavga olur onlara anne baba örnek olur anne babalar çocuklara doğru şekilde terbiye verir benim bildiğim gördüğüm budur çocuğumu dövdü diye nerde görülmüş bir babanın gidip 8 yaşında çocuğa öldüresiye tokat atttigi çocukta hak etmiş haa şöyle yapmasaymis böyle yapmasaymis muhabbetini yapan mahlukatlar hepiniz ruh hastasiniz gidin tedavi olun

06.10.2019

Ben hatırlamıyorum ama annem hep söyler .mahalleden bir çocuğa taş atmışım sanırım taş çocuğa değmiş . Bunu gören annesi hızla yanımıza gelip benim kolumu tutup kırmaya çalışmış. Olayı gören annem bunlar çocuk yaşından utanmalısın diyerek beni alıp eve götürmüş. Annem 30 yıldır o kadınla görüşmüyor. Ben şu an öğretmenim o kadar yaramaz çocuk var ki. Çocuk bu tabiki hareketli olacak. Ne yapalım şimdi o çocukları eğitmek adına dayaktan mı geçirelim. Dayak davranış değişikliği yapmaz sadece o anda ortadan kaldırır. Başka bir yerde o çocuk yine yaramazlık yapar. Ona davranışının sonucunun nelere mal olacağını anlatmak gerek. Şiddet çözüm değildir.

06.10.2019

Ellerin kökünden kırılsın. İnsan müsveddesi.

06.10.2019

Olayı bilmiyorum. Haklı ya da haksız umurumda değil, o yaşta bir çocuğa öyle tokat atılmaz, kesinlikle atılmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (28)