Sosyal Medyaya Deprem Ayarı: Şevket Çoruh ve Berna Laçin'in de Aralarında Bulunduğu 50 Kişiye Soruşturma

Elazığ depreminin ardından sosyal medyada paylaşım yapan 50 kişiye soruşturma açıldı. Soruşturmanın 'hükümeti ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama’ suçları çerçevesinde yapılacağını bildirildi.

Soruşturma açılan isimler arasında Şevket Çoruh ve Berna Laçin de yer aldı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 50 kişiye Elazığ depremi ile ilgili 'provokatif paylaşım' yaptıkları iddiasıyla soruşturma açtı.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, savcılık soruşturmanın ‘halk arasında endişe, korku ve panik oluşturmak’ ve ‘Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, TBMM’yi, hükümeti ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama’ suçları çerçevesinde yapılacağını bildirildi.

Soruşturma açılan isimler arasında Şevket Çoruh ve Berna Laçin de var.

Berna Laçin, Kızılay Başkanı Kınık'ın bağış çağrısına tepki göstermişti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Laçin, Elazığ depremi sonrası Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın SMS ile yardım çağrısında bulunmasına sosyal medya hesabından ”Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak? Onca toplanan deprem vergisine n’oldu?” demişti.

Oyuncu Şevket Çoruh'un ise Twitter hesabında paylaştığı tek tweetin 'Geçmiş olsun Elazığ' olduğu görülüyor...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
28.01.2020

ikiside çok ileri gitmiş. özellikle şevket çoruh... bu kadarda olmaz! ne demek geçmiş olsun?? bu ne terbiyesizlik.. hayatımda böyle ahlaksızlık görmedim... berna laçine ne demeli? 20 senedir toplanan vergilerin nerede olduğunu sormuş. terbiyesiz. senin ne haddine saraya alınan altın kaplama bardakların parasının nereden geldiğini sorgulamak.. en ağar cezayı almalılar!!

28.01.2020

Niye soruşturma açılıyor ortada bir suçlama ya da iftira yokki bir soru sormuş kadın. Vergilerimiz nereye gitti demiş. O da vergi ödüyor parasının nereye gittiğini öğrenmek istemesi suçmu?

28.01.2020

Hitler dönemini okuyun,izleyin,arastirin birebir kopyasini yasiyoruz ülke olarak. Sadece muhaliflik degil artik,sorgulamak bile cezalandirilir oldu.Yarattiklari korku imparatorlugunda istiyorlarki kimse sorgulamasin,hatalarini ortaya cikarmasin,istedikleri gibi at kosturabilsinler.

28.01.2020

hitler döneminden haberin yok galiba genç senin..

TÜM YORUMLARI OKU (66)