Sosyal Medyanın Konuştuğu Suriye Karikatürü: Kalırsan, Gidersen...

Sosyal medyada 'khalidalbaih' adlı kullanıcı tarafından paylaşılan bir karikatür gündeme oturdu. Suriye'deki durumu masaya yatıran ve 'Kalırsan, gidersen' başlığıyla paylaşılan karikatürde ülkedeki çocukların dramına dikkat çekiliyor.

Sanatçı Khalid Albaih, 5 yaşındaki Ümran ile Eylül 2015'te Suriye'deki iç savaştan kaçıp Ege Denizi'ni geçmeye çalışırken boğulan ve cansız bedeni kıyıya vuran 3 yaşındaki Aylan bebeği birlikte çizdi.

'khalidalbaih' Instagram hesabından paylaştığı karikatüre ' 5 yaşındaki Ümran Dakniş, Rusya'nın hava operasyonları sonrası yıkıntıların arasından kurtarıldı, 3 yaşındaki Aylan Kurdi, Akdeniz'de Avrupa'ya gitmek isterken boğuldu' notunu düştü.

CNN Türk

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
19.08.2016

Karikatur cok hakli gitsende kalsanda her türlü...şu okunan selanın yüzü suyu hürmetine şu çocuklar artık ölmesin be.

19.08.2016

Sonra da diyolar niye hep somurtuyosun ulan nasıl güleyim ben nasıl!

19.08.2016

Şu ilk fotoğraf son 2 gündür gündemde. Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama o çocuk Türkiye'ye gelmiş olsaydı ya arabaların camını silmek için bizlere yalvaracaktı ya da dilencilik yapacaktı... Yani her iki durumda da biz onun yüzüne bile bakmayacaktık... Şimdi uzağımızda olduğu için acımak ve yardım etmek kolay geliyor. Ama gerçekler maalesef öyle değil!

TÜM YORUMLARI OKU (6)