Sosyal Medyanın Gündemi Emniyet'teki Operasyon: 9 Bin Polis Açığa Alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada '667 sayılı 'Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname'nin 2'nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9 bin 103 emniyet teşkilatı mensubunun görevden uzaklaştırılmıştır' denildi.

Açığa alınan polislerin 2 bin 500'ü İstanbul'da, 1.350'si Ankara'da görev yapıyor. 

Türkiye genelinde açığa alınan polislerle ilgili müfettişler soruşturma yürütecek. Soruşturmalar sonunda örgütle bağlantısı tespit edilenler teşkilattan atılacak, diğerleri göreve iade edilecek.

Emniyet'te yapılan büyük çaplı bu operasyon sosyal medyanın da gündeminde...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR

Umarım hepsi gerçekten Fetö'cüdür. Soruşturma sonunda örgütle alakası olmayıp göreve iade edilenler, maalesef ömür boyu Fetö'cü damgasıyla yaşar. Kimse suçsuzmuş demez, delil yetersizliğinden yırttı derler. Ve bugün açığa alınıp iade edilenlerin ileride terfi alabileceğini de zannetmiyorum. O etiketi hep taşıyacak. Hatta amiri, arkadaşı tarafından kumpaslanan bile vardır bence. Devletin çok titiz davranması lazım.

27.04.2017

Hepsi soruşturmaya tabi tutuluyor. Özellikle ihbarlar ile işlem başlanıyor, sonra bunlar araştırılıyor. Bylock olanlar affedilmiyor ne olursa olsun.

27.04.2017

Bir emniyet mensubu yakını olarak, uzaklaştırılan polislerin çoğunun fetö ile alakası olmadığını hatta Atatürkçü olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Hayatıyla oynadığınız tüm insanların ahı umarım çok kötü bir şekilde tutar şerefsiz siyasiler..

27.04.2017

Aynen öyle Atatürkçüyüz diye atıldık başka açıklama gelmiyor aklımıza.

26.04.2017

Bu ne mk, bu gidişle devlet dairesinde çalışan adam kalmayacak. İşin kötü yönü bir sürü kontenjan bilmem ne açılıyor ama yinede hakeden giremiyor o yerlere. Yine torpil yine torpill.

TÜM YORUMLARI OKU (45)