Sosyal Medyadan Yükselen #MetrobüsteTacizVar Tepkisi: 'Ben Susmayacağım, Sen Utanacaksın'

İstanbul'da Avcılar yönünde hareket eden bir metrobüste, 17.00 sıralarında iğrenç bir cinsel saldırı meydana geldi. Kadın örgütleri saldırıyı kınarken, sosyal medyada da birçok kişi tacize tepki gösterdi. Zanlı gözaltına alınırken, Polis Kriminal Laboratuvarı'nda inceleme başlatıldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. 

Olayın ardından çekilen videoda kadının "Biz değil siz utanacaksınız" dediği duyuluyor. 🎥

Odatv’ye yaşananları anlatan kadın, metrobüste girişte oturduğunu belirterek, tacizcinin ayakta dibine kadar geldiğini söyledi. 

Önce kendisine temas ettiğini ifade eden kadın, metrobüsün, zanlının bu kadar yakın durmasını gerektirecek kadar kalabalık olmadığını aktardı ve şöyle devam etti:

 “Gözümü kapatarak uyuyor numarası yaptım. Etek giymiştim bu yüzden fotoğraf çekmeye çalıştı. Yakınlığını hissedince gözümü açtım ve telefonunda fotoğraf galerisinde olduğunu gördüm.'

Metrobüsteki vatandaşlar tarafından yakalanan zanlı, Saadetdere metrobüs durağında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, N.C. polis merkezine giderek, şüpheli hakkında şikayette bulundu. 

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, Emniyet'teki sorgusunda, suçlamaları reddetti ve kadının metrobüste kendisine yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla bağırması üzerine korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını öne sürdü. 

Olayı araştıran polis ekipleri, şikayetçi N.C. ve şüphelinin kıyafetlerini incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. 

Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal medyada #MetrobüsteTacizVar etiketi ile tepkiler paylaşılıyor.

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
YORUMLAR
24.04.2019

ulan bunlar siklerini aça aça rahat rahat geziyorlar lan bunlara bu cesareti veren adaletinde kadın aranıyordur diyen zihniyetin de ta amk kesceksin o sallaya sallaya gezdiği çükünü sallandıracaksın ibreti alem olsun diye bakalım yiyo mu bi daha amın oğulları

24.04.2019

iran, arabistan ve birçok şeriat devleti böyle yapıyor. ancak hala bu ülkelerde taciz ve tecavüz yüksek. martin luther'in bir sözü vardır. "şiddetten hayır gelmez." olay sosyolojiktir, cehalettir, kökten dinciliktir. çözüm ideolojilerden arınmış bir eğitim sistemidir. şu anki eğitim yerle yeksan olduğundan bu olayların miktar ve şiddeti potansiyel olarak artacaktır. bu eğitim problemini ise siyasi iradeler oy uğruna, bazı şeyleri öngöremeyerek bozmuşlardır.

24.04.2019

Yarın bunu serbest bırakırlar potansiyel sapık olarak kadına mi çocuklara mi hayvanlara mi kendi cinsine mi başka bir cinsel saldiri durumunu görürüz. Lanet olsun baştaki rahat pezevenklere!

24.04.2019

Hiçbir kadın susmasın.Tacizcilerin hepsi böyle teşhir edilsin.Toplum içine çıkamasınlar reziller.

TÜM YORUMLARI OKU (44)