Sosyal Medyadan Tepki Yağdı: Tribünler İzlanda Milli Marşını Islıkladı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, bugün 2020 Avrupa Şampiyonası H Grubu maçında İzlanda ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın başlama düdüğü öncesi tepki çeken bir olay yaşandı. Tribünler, İzlanda milli marşını ıslıkladı. 

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında rakibi İzlanda ile karşılaşıyor. Euro 2020 yolunda kritik önemdeki maç Türk Telekom Stadı'nda oynandı.

İzlanda milli marşı ıslıklandı

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşen müsabaka öncesi, tribünler tartışma yaratan görüntülere sahne oldu.  İzlanda milli marşı taraftarlar tarafından ıslıklandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Haziran ayında İzlanda deplasmanına giden A Mili Futbol Takımı kafilesi, havalimanında uzun süre bekletilmiş ve eşyaları detaylı olarak aramadan geçirilmişti.

Türkiye'den İzlanda'ya 'Milli Takım' Notası: 'Yapılan Muamele Kınandı ve Ek Güvenlik Tedbirleri Talep Edildi'

Ayrıca havalimanında bir kişi milli takım oyuncusu Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatmıştı. A Milli Takım kafilesine yönelik muamele tepki çekmiş ve Türkiye'nin Oslo Büyükelçiliği aracılığıyla İzlanda'ya durumu kınayan nota verilmişti.

Mutlusson! İzlanda ile Berabere Kalan A Milli Futbol Takımımız EURO 2020'yi Garantiledi

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
14.11.2019

Ya şimdi izlanda ile oynanan ilk maç öncesi yaşanan sorunlara misilleme olarak düşünüp haklı bir tepkiydi vs diyenler olacaktır oda tartışılır ama güzel kardeşim biz bir çok ülkenin milli marşını ıslıkladık her ülke bizi böyle tanıyor ve artık takmıyorlar. işid in bombalı saldırılarına maruz kalan onlarca vatandaşının yasını tutan ülkeyi bile ertesinde burada ıslıkladık o derece ne olduğumuz belli değil o derece iyi bir halt yediğimizi sanıyoruz. Kola içmeyip israil'e zarar verdiğini düşünen kıraathane emoları gibi. Umarım cötümüz göğe ermiştir. Hiç örnek olmayı utandırmayı denemedik tepki her zaman en ağırı olmalı. Milli mesele, ulan sen lig maçlarında bile kendi insanını öldürecek holiganlığa sahipsin öldürüyorsun da neyin millisi lan haysiyet fakiri. Millilerimizin başarısını gölgelemekten başka bir işe yaramazsınız.

Pasif Kullanıcı
14.11.2019

Ağzına sağlık kankam...

14.11.2019

ne bekliyodunuz amk.. ülkede insanlar hemşerisine, komşusuna, arkadaşına, eşine, dostuna ne biçim davranıyor.. yabancıya mı yapmayacaklar.. saygı denen bi şey kalmadı bizim memlekette..

14.11.2019

utandim milli marslar bagimsizlik içindir bir mac yüzünden bir ülkenin tarihi ve özgürlüğüne hakaret etmek kimseye yakismaz

TÜM YORUMLARI OKU (51)