Sosyal Medyadan Tanıştığı Erkek ile Buluştuğunda Tacize Uğrayıp Boğazının Sıkıldığını Anlatan Kadın

'@eeylooss_' ismiyle TikTok'ta paylaşımlar yapan genç, sosyal medyadan tanıştığı bir erkek ile buluştuğu sırada tacize uğradığı olayı anlattı.

Eylül isimli kadın o videosunda, 'Keko tipliydi ama konuşma tarzı aşırı kibardı' dediği çocukla buluştuğunu ve o çocuğun kendisini tenha yerlere götürmeye çalıştığını fark edip 'Parka gidelim' teklifinde bulunduğunu belirtti.

Parka gittiklerinde ise, buluştuğu erkek önce Eylül'ü rahatsız olduğunu belirtmesine rağmen öptü, ardından ise göğüs bölgesini ve özel bölgesini elledi.

Yaşadıklarından rahatsız olan ve gitmeye çalıştığını belirten Eylül, ayağa kalkıp gitmeye çalıştığı sırada ise boğazının sıkıldığını belirtti. Yaşadıklarından sonra kaçan genç daha sonra da tehdit edildiğini söyledi.

Eylül'ün yaşadığı olayı anlattığı o anlar: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Metroda Şoke Eden Görüntüler: Yanında Oturan Kadının Bluzunu Açıp Öpmeye Başladı!

👇

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Eşine Playstation 5 Hediyesi Alan Kadın, Kocasını Mutluluktan Havalara Uçurdu

👇

Annesinin, İlkokul Öğretmeni ile Evlendiğini Anlatan Genç: '18 Yaşındayım Üvey Babama Hala Öğretmenim Diyorum'

👇

Uzman Psikoloğun Dans Ederek 'Geçmişimin Acılarından Nasıl Kurtulurum?' Diyenlere Tavsiyesi Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
18.02.2024

ah ne güzelim ah be canım. zincirleme hatalar yapmışsın. kendin söylediğin üzere tenhaya tanımadığın bir adamla gitmeseydin keşke. hadi gittin daha başta seni istemediğin halde öpmeye çalışırken kalkıp gitseydin keşke. sanma ki kabahat sende, tabi ki öküz oğlu öküz yapmamasi gereken herşeyi yapmış ancak, olay daha cirkinlesmeden önüne gecebilirdin demek istiyordum. tatlı kardeşlerim, güzel kizlarim, bu şerefsizleri azaltamiyoruz maalesef, kendimize çok dikkat etmek zorundayız.

18.02.2024

Çocuğum akıllı olsana biraz,tanımadığın adamla ne diye tenha yere gidiyor sana dokunmasına izin veriyorsun,sapık olur sosyopat olur tecavüzcü olur her halt olur.Başına bir şey gelse ailen ne olur sen ne olursun düşünmüyormusun hiç.Hadi buluştun kalabalık bir yerde bir cafede buluş ve oradan ayrılma ,tavırları güven vermediyse de oradan uzaklaş,hatta yakınında bir arkadaşın olsun.Bu tür pisliklere dikkat edin....

18.02.2024

Daha ilk andan itibaren sana zorbalık ve sarkıntılık yapan şahsı sanal ortamdan ne kadar tanırsan tanı derhal en yakın güvenlik birimine teslim etmeliydin bence. Sosyal medya üzerinden asla görüntü ve kendinize ait uygun olmayan hiç bir şeyi paylaşmayın ve düşünmeden yaptığınız her davranışın bir bedelini ödemek zorunda bırakılmayın. Okullarda ilkokuldan itibaren bunları anlatmıyor mu size öğretmenleriniz. Hayır demekle kaybedeceğiniz sadece sizi kaybedecek bir şahıs olacaktır. Çok kötü bir tecrübe olmuş ancak daha kötülerine de maruz kalabilirdin. Anlata anlata dilimizde tüy bitiyor bunları. Kendinizi asla zorbalatmayım bu karakter ve şahsiyet yoksunu insan müsveddelerine.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ