Sosyal Medyadan ÖSYM'ye Tepki Çığ Gibi Büyüyor: Açıklanan KPSS Sonuçları Hatalı Mı?

Bu sabah saatlerinde açıklanan 2020-KPSS sınavına karşı tepkiler büyüyor. Sınava giren yurttaşlar, “boşların yanlış olarak hesaplandığını ve netlerin kaybolduğu” iddiasıyla sosyal medyada #ösymsonuçlarhatali etiketiyle bir araya geldi.

KPSS sonuçlarına yönelik bir iddia da Abbas Güçlü’den geldi. 2020-KPSS lisans sonuçlarına göre soru kitapçığındaki cevaplarda değişiklikler yapıldı 3 soru ise iptal edildi. Abbas Güçlü Twitter hesabından konuya ilişkin değerlendirmede bulundu.

Abbas Güçlü sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalar yaptı

ÖSYM mağdurları Twitter’da başlattıkları “#ösymsonuçlarhatali” etiketiyle gündeme girdi

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
22.10.2020

Ben okulu falan hep bıraktım sikimde değil artık, açık açık söylüyorum bunu. Almanya'ya gitmek için fırsat kolluyorum. Eminim öğrencilerin birçoğu benim gibi düşünüyordur, bırakıp gitmek. Öğrencilerin geleceği ile oynuyorlar resmen. Yemişim ösymsini! İçine ettiniz lan ülkenin!!!

Pasif Kullanıcı
22.10.2020

Butun gencler oyle dusunuyor artik. Klise olacak ama gercekten bu ulkeden bi bok olmaz. Turkiye caginin gerisinde kaldi. Genclere hayri olmayan ve ne kadar kotu durumda oldugunu kabul etmeyen bir devlet. Pakistandan tek farkimiz anadoluda olmamiz

22.10.2020

KPSS sonuçlarında elbet şaibe olacak. Hükümet yanlısı insanların torpil ile memur olabilmesi için yapılmayan şey mi var? Bu sınavı geçmeden, bu iş olmuyor. OlmuyorDU. Katakulliye getirip, halletmişler. Ben de mağdurum.

Pasif Kullanıcı
22.10.2020

Bir şekilde sınavı atlatanın önüne de zaten 2 dakikalık "adın, soyadın ne" mülakatı getirildi. Referans ve mülakat, bizim ülkemizde torpilin diğer adı maalesef.

Pasif Kullanıcı
22.10.2020

Ben Türk gençlerinin yerinde olsam kpss' ye falan girmezdim. Yani bunun izahı yok. Önceden soruları çalıyorlardı. Şifreli cevap anahtarları kurguluyorlardı. Şimdi soruyu değiştiriyorlar aq.. Yani yüzsüzlük var artık anlıyo musun... Cevap da vermeyecek size kimse.. Çünkü cevap vermediklerinde gündem değişince unutulacağını biliyorlar. Biliyorum işe ihtiyacımız var ama... Mülakatta eleneceksin torpilin yoksa. Torpilin varsa da ömrün boyunca haram lokma yiyeceksin. Düşünsenize bir ömür haram yemek.. Çocuklarına haram lokma yedirmek. Allah korusun onlar gibi olmaktan.

TÜM YORUMLARI OKU (29)