Sosyal Medyada Troller'in Başlattığı 'Ebrar Karakurt Kadro Dışı Kalsın Hareketi'ne Tepki Yağıyor

Voleybol takımımızın yıldızlarından Ebrar Karakurt, Polonya maçının ardından yaptığı paylaşımla birlikte gündem oldu. Karakurt'un 'Abdülhamit' sözlerine karşılık inançları zedelediğini söyleyen troller sosyal medyada 'kadro dışı' kalması için hareket başlattı.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Filenin Sultanları'nın başarısı gurur verici boyutlara ulaştı.

Ebrar Karakurt gibi takımın enerjik yıldızları, Polonya karşılaşmasının hemen ardından coşkuyla sosyal medyada yer aldılar.

Karakurt, "Savaşa savaşa kazanıyoruz 🤝🇹🇷🐺" ifadesiyle yaptığı paylaşımına gelen yüzlerce yorum arasından birine yanıt verdi.

“Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz…” şeklinde yorum yapan kullanıcıya verdiği ''Boş yapma Abdülhamit'' yanıtıyla gündem oldu.

👇🏻

Başarılı sporcunun bu tepkisi sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı. Diğer yandan Karakurt'un cinsel yönelimi de trollerin odağına yerleşti.

Olayın ardından trollerin Twitter'da başlattığı hareket tepki çekti: "Ebrar kadro dışı kalsın!"

Ekşi sözlük'te yorumcular hareketi eleştirdi.

eksisozluk1923.com

"Milli ve başarılı bir sporcu, ülkesini en çok sevenlerden biri..."

eksisozluk1923.com

"Linç için hep bahane var..."

eksisozluk1923.com

"Aynen kardeşim. Ebrar kadro dışı kalsın, Özgür Demirtaş iktisat dışı kalsın, Celal Şengör jeoloji dışı kalsın, doktorlar Almanya'ya gitsin, çekemeyen anten taksın..."

eksisozluk1923.com

"Neyin kıymetini bildiniz, Ebrar'ınkini bileceksiniz siz? Sizde öyle bir kumaş yok. Bizim halkımızdan kendi takımımıza destek beklemeyin. Onlar sadece aşağılık hissetmeyi ve saldırmayı bilirler."

eksisozluk1923.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

eksisozluk1923.com

İlginizi çekebilir:

Ebrar Karakurt'un 'İnançlara Saldırdığını' Söyleyen Semih Öztürk'e Kullanıcılardan Kapak gibi Yanıt Geldi!
Fatih Altaylı'dan 'Boş Yapma Abdülhamid' Paylaşımıyla Olay Olan Ebrar Karakurt'a Destek!
Ebrar Karakurt'u Hedef Haline Getirenlere Fatih Altaylı Sert Çıktı

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
03.09.2023

Ne var bu yorumda Abdülhamit diye biri olumsuz yorum yapmış. Kız da cevaben boş yapma Abdülhamit demiş ne deseydi şakir mi diyecekti. İşin garibi bu muhterem türk milleti adına hangi yetki ile bu yorumu yapabiliyor Bizde filenin sultanlarının tümüyle gurur duyuyoruz....

03.09.2023

Ayet sallanırken zedelenmeyen inançları, putlaştırdıkları hanedan eşrafı ile isim benzerliği olan şeylerle zedeleniyor. Ne ilgiç bir inanç sistemi.

03.09.2023

Erkek çocuklarına tecavüz... 6 yaşındaki kızlarını evlendirmek... Camide imamın fuhuş yapması... Üfürükçü hocaların müritlerine kendi penisini öptürüp badelemesi... Bütün bunlar normal ama Ebrar'ın cinsel yönelimi sorun.... İslâmiyet, ikiyüzlü namussuzların şemsiyesi altına girdikleri bir sığınaktan başka bir şey değildir artık.

03.09.2023

Yerine de akp vasıfsız kollarından birini alalım çünkü bunlar alışık değil liyakatli kadroya. Asalak gibi devlet kaynaklarından zıkkımlanıp her lokmaları haram olan tipler emek emek çalışmış kendini geliştirmiş başarılarıyla adını dünyaya duyurmuş ve ülkesini en iyi şekilde temsil edip gururlandıran birini alanından etmeye çalışıyor. Oğlum siz düz yolda yürümeyi dahi bilmeyen, tarihten bihaber, anadilini okuyup yazmayı beceremeyen, allah kitap falan takılıp yediğiniz ekmekten yazdığınız-yazdırılan twitlere kadar günaha batmış tiplersiniz. Siz en iğrenç olaylara sesini çıkartamayan iki yüzlü yavşaklarsınız. Burası sizin babanızın çiftliği değil bu ülkenin anayasasında laiklik var ve haddinizi bileceksiniz faydasız yobazlar.

TÜM YORUMLARI OKU (67)