Sosyal Medyada Tanıştıkları Erkekler Yüzünden Hayatları Altüst Olan Genç Kadınların Yaşadıkları

Fake hesaplara kabus gibi çöken RULING bu sefer de sosyal medyadan tanıştıkları insanlar nedeniyle zor duruma düşen genç kadınların mesajlarını yayınladı.

Bildiğiniz üzere, sosyal medya yalanlarla dolanlarla kaynıyor; bazen bunların doğruluğunu teyit edemiyoruz, bazen de işin aslını şıp diye öğreniyoruz.

Twitter'daki RULING hesabı sağ olsun... Fake hesaplara kabus gibi çökmesinin yanı sıra sosyal sorumluluk alarak yaşanan kötü olayları da gündeme getiriyor.

O olaylardan birini birkaç günde içinde ifşa edeceğini paylaşan RULING, gençlerin sosyal medyada dikkatle hareket etmeleri için elinden geleni yapıyor.

Gülüp eğlendiğimiz sosyal medyanın ne kadar tehlikeli bir yer olabileceğine dikkat çekiyor.

İfşa paylaşımının ardından benzer olayları yaşayanların mesaj attığını yazan hesap, bu mesajları da ders olması açısından herkesle paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

"Bir erkekten çok ilgi görmek istediğim zamanlardı."

"Gidemedim okula, sonra 32 yaşında biriyle evlendirmeye kalktılar."

"Tehditler, küfürler, dayaklar..."

Sosyal medyanın her ne kadar yararları olsa da, tecrübesiz gençler için korkunç bir yere dönüşebiliyor; çok ama çok dikkatli olmalıyız!

Popüler İçerikler

MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.06.2019

tamam okuduk anladık ders çıkardık falanda çıplak demek yerine nude demeyi tercih etmelerine takılacak kadarda ince ince okudum yazılanları.Bir kadın ve bir kız çocuğu annesi olarak diyorum ki kınamayın,yargılamayın,suçlamayın biz yetişkin insanlar dahi biliyoruz aşk varsa her saçmalık normal gelir insana,insandır şaşar,güvenir sever,prim vermeseymiş resim atmasaymış demeyin ,vay şerefsiz adam olsan o resmi istemez,bu açığı kullanmazdın diyin gece yarısı bir evde ne işin vardı demek yerine senin bacını gece eve götürseler ne yapardın it diyin.Bir kızı erkekle parkta görüp kınayıp lafını yayıp kafasını kırıp döven milletim o erkeğe elalemin kızıyla ne geziyorsun ulan parkta milletin kızını oyuncak etme kırarım kafanı diyin vs vs vs lafın özü kızımızın saçıyla bacağıyla uğraşmak yerine bakış açımızı değiştirip namuslu oğullar yetiştirelim

14.06.2019

helal olsun. işte bu kadar

Pasif Kullanıcı
14.06.2019

şu kadınları,kızları da anlamak mümkün değil,nerede orospu evladı var gidip onları buluyorlar bazen de bile bile lades diyenler oluyor.adam bilmem kaç tane sabıka kaydı olan müzptezelin teki, gidip onunla birliktelik yaşıyor sonra da vay benim başıma gelenler,ben kendi çevremde bu gibi olayları çoooook gördüm..biraz yakışıklı bir lavuk görünce katıksız orospu çocuğu olduğunu bile bile gidiyorlar peşinden.inanamıyorum..tüm erkekler aynı değil tıpkı tüm kadınların aynı olmadığı gibi ama özellikle gençlerin çok dikkat etmesi gereken bir çağdayız...bizim zamanımızda sosyal medya yoktu..götün yiyorsa gidip yüzüne karşı söylerdin ne söyleyeceksen,şimdi çocuğa git konuş diyorum yok abi instadan dm den yazarım ben diyor..kız karşısında kur yaparken hemde..sosyal medyayı kullana kullana yeni nesil asosyalleşiyor aslında.

15.06.2019

Ya Allah aşkına gidip de karşı tarafı suçluyorsunuz. Adam senden çıplak fotonu istediğinde koşarak uzaklaşman gerek ne ahmakça şeydir bu. Sonra 'biz mağduruzzzz' edebiyatı yapıyorsunuz. Sosyal medya da aynı sokakta bir insanla tanışmak gibidir. İlk tanıştığında adamın ne olduğunu yine bilemezsin. Her çeşit insan var. Biraz gözünüzü açıp doğru insanlarla dost olun sizde ya. Benim bir sürü dostum var hala seviyeli biçimde konuşmaya devam ettiğim. Birazcık da çuvaldızı kendinize batırmaya ne dersiniz 'çok çok masum' arkadaşlarım? Bir anda gelmiyor dimi o muhabbet o raddeye?

TÜM YORUMLARI OKU (31)