Sosyal Medyada Tanıştığı 3 Erkek Tarafından Dolandırılan Sultan Aktaş'ın Müge Anlı'daki Üzücü Hikayesi

İstanbul'da oturan 48 yaşındaki Sultan Aktaş, sosyal medyadan tanıştığı 3 erkek tarafından dolandırıldığını iddia ederek Müge Anlı'ya geldi.

Aktaş, anne ve babasını kaybettikten sonra yalnız kalmamak için evlenmek istediğini ve o sıralarda da yeni yeni vakit geçirdiği Instagram'da belirli aralıklarla 3 erkekle tanıştığını söyledi.

İlk önce 2018 yılında o dönem 27 yaşında olan Emir isimli Adanalı bir erkekle tanışmış. Sultan, "Yaş farkı var. Benim akrabalarım vermez. Senin ailen kabul etmez" dese de "Seninle evleneceğim" diyerek Sultan'ı ikna etmiş.

Emir daha sonra evleneceğini söylediği Sultan'dan telefon istemiş. Sultan da Emir'in taksitleri ödeyeceğini düşünerek 8 bin 700 TL'lik telefon almış.

Evlenme hayalleri kurduğu 2. sevgilisini de sosyal medyadan bulmuş Sultan... 2019 yılında tanıştığı 37 yaşındaki Erzurumlu Kurtuluş da 3-4 defa kredi çektirmiş. Toplamda 23 Bin TL kaptıran Sultan, parasını istediğinde de "Benden para alamazsın" yanıtıyla karşılaşmış.

Bursalı olan 3. sevgilisini de yine sosyal medyadan tanımış. Aydoğan isimli erkek Sultan'a "Eşimi kaybettim. 26 yaşında kızım var. 2 tane evim var. Yeni daire de aldım" demiş.

Tanıştıktan bir süre sonra da Sultan'dan para istemeye başlamış. Sonra Aydoğan, "Benim evimin eşyaları var. Ben senden hiçbir şey istemiyorum." diyerek Sultan'ın evindeki eşyalarını satmasını söylemiş.

Sultan da ona güvenerek bütün eşyaları satmış ve parasını da Aydoğan'a göndermiş. 20 Bin TL gönderen Sultan'ın şu an ne parası var, ne de eşyaları... Üstüne bankalardan çekişmiş krediler borçları var.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

40 Yaşındaki Evli Adama Kaçan Genç Kızı Canlı Yayında Bağırarak Azarlayan Esra Erol'a Tepkiler Yükseldi
Müge Anlı'da 19 Yaşındaki Fahriye'yle Evlenen 42 Yaşındaki Adamla İlgili Gelen İğrenç İhbarlar ve Yaşananlar
31 Yaşındaki Emlakçı Tarafından Dolandırılan 60 Yaşındaki Hatice Çakır'ın Müge Anlı'daki İnanılmaz İddiaları

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
28.01.2022

Bu dünyada yaşamak için aşırı saf kadın..idrak yeteneği yok.yazık.Karşına alıp günlerce anlatsan da,yine aynı tuzağa düşecek.Kaderi bu yapacak bir şey yok.

28.01.2022

ablam 1 değil 2 değil 3 defa dolandirilmak gercekten üstün basari

28.01.2022

3 kavanoz bal reklamı gibi

28.01.2022

Şaka bir yana da bayan arkadaşlardan ricam lütfen ilişkileriniz de duygusallık 2.nci planda olsun 1.nci plan da rasyonellik olsun lütfen aşırı duygusala kaçınca üzülüyorsunuz sonra bunu artık aşın lütfen.🙏🙏🙏

TÜM YORUMLARI OKU (12)