Sosyal Medyada Rahatça Söylenenler Gerçek Hayatta Söylenirse Ne Olur?

Sosyal medyada insanların rahatça söylediği şeyler New York sokaklarına taşındı. Siber zorbalığın gerçek hayata taşınarak kaydedilen görüntülerinden oluşan sosyal deney ise bir hayli güçlü mesajlar veriyor.

İnsanların yüzüne böylesine ağır şeyler söylemek kabul edilemezken, internette bunlar hemen hemen her saat gerçekleşiyor.

Video:

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
17.10.2017

Hepsi klavye delikanlısı işte.

Pasif Kullanıcı
17.10.2017

Keşke veledleri de yapsalarmış,10-12 yaş aralığında Sosyal medyada millete ana avrat düz giden ama gerçek hayatta karşısına biri çıksa "valla bir şey demedim " diyecek olan şımarık veledler

17.10.2017

Ruslar da oyunlar da sürekli millete cyka blyat diyor ama sokakta birisine söylenirse bu cümle büyük olaylar çıkmasına sebep olabiliyormuş. O derece kötü karşılanan bir cümleymiş cyka blyat.

19.10.2017

Cyka blyat anlamı kesin olarak bilinen bir küfür değil yalnız. Her türlü gideri var. Çoğunlukla "kancık" ya da "orospu anlamın da kullanılıyor" cyka kelimesi ama kullanınlıdığı cümleye göre anlamı da değişiyor. Oyundaki ruslara bir çok kez anlamını sorduğum halde düzgün bir cevap alamadığım kelime. Onlarda bilmiyor amk.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ