Sosyal Medyada Paylaşılan 2002 Nostaljisi 2002 Travmalarını Tetikleyip Tartışma Başlattı

Sosyal medyada bir kullanıcının 2002 yıında Taksim'de çekilmiş bir video üzerinden yaptığı nostalji güzellemesi kullanıcıların travmatik deneyimleri ve hatıralarıyla bambaşka bir hal aldı. Paylaşıma 2002'yi özleyerek destek verenler de oldu.

2002 Dünya Kupası esnasında Taksim'de amatör bir kamerayla çekilen görüntüler üzerine tartışmalar devam ediyor. Kimi kullanıcılar "eski güzel günler" nostaljisiyle görüntüleri paylaşırken, bazı kullanıcılar da bu nostaljiye tepki göstererek hem kişisel deneyimlerini hem de gözlemlerini anlattılar.

Tartışmaları başlatan ise video paylaşımında "2002’lerin İstanbul’u. Bıçaklı saldırı yok. Sığınmacı ve kaçak yok. Çok kültürlülük yok. Dolar 1.5 TL. İnsanların yüzü gülüyor." ifadelerine yer veren kullanıcı oldu. İşte bu paylaşıma gelen tepkiler:

1

twitter.com

2

twitter.com

3

twitter.com

4

twitter.com

5

twitter.com

6

twitter.com

7

twitter.com

8

twitter.com

9

10

twitter.com

11

twitter.com

12

twitter.com

13

twitter.com

14

twitter.com

15

twitter.com

16

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Köpek Katliamından Sonra 'Boykot Türkiye' Çağrıları Başladı: "Türkiye'ye Seyahat Etmeyin!"
Sokak Köpekleriyle İlgili Kan Dondurucu Yorumlarda Bulunan Doktor Büyük Tepki Çekti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut Lüks Oteldeki Tatilinde Görüntülendi

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR

Dönemi yaşayanlar bilir.Dört dörtlük bir ülke değildik belki ama geleceğe dair umudumuz vardı.Demografik yapımız değiştirilmemiş,dünyanın mülteci çöplüğü haline gelmemiştik.Milli bir duruşumuz vardı,Radikal Araplar dünyaya kendi söyleyemediklerini bizim üstümüzden söylemiyorlardı en azından.İnsanlar Devlet ile Hükümetin ayrımını yapabiliyorlardı.Siyasetçileri yüce efendiler olarak değil seçilmiş memurlar olarak görüp değiştirme iradesi gösterebiliyorlardı vs.

12.08.2024

Orada twit atanların hepsi iktidar tezeği liboslar.. o zamanlar modernleşme yolunda bir ülke iken şuan gösteriliyor ki bir arap kabilesi gibi.

12.08.2024

22 yılda 220 yıl geriye nasıl gidilir adlı çalışma

12.08.2024

her dönemin eksileri artıları vardır. suyu seli kimse bahane etmesin. insanlar mutluydu. nefret tohumları serpistirilmemisti. kötülük her dönemde vardı hepde olacak fakat halk nezdinde yardımseverlik vardı. komşu komşuya destek olurdu. ahlak vardı ar damarı vardı nezaket vardı insanlık vardı dürüstlük vardı. su almaya giderken bile mutluluk vardı. suyun başında ki candan sohbetler mahallenin yaşlısı gelince yerini verirsin hatta evine kadar suyunu taşır dönüşte iyilik yapmış olmanın hazzı ile daha da mutlu olursun. yaşama sevincimizi mutluluğumuzu çaldılar hırsızlar. daha ne olsun. kendi formları rahat etsin diye halkı zehirlediler.

12.08.2024

Su konusunu bahane edenler muhtemelen o zamanlar hala uydu semtler olan esenyurt, güzelyurt ya da avcılar da yaşayan tipler. İstanbul daha genişlememişti o kadar.

TÜM YORUMLARI OKU (34)