Sosyal Medya Tarafından Ortaya Çıkarıldı: Konya'da Çocukları Şantaj Yoluyla İstismar Eden Zanlı Yakalandı

Konya Selçuklu'da kız çocuklarını tehdit ederek cinsel tacizde bulunan saldırgan, olayın sosyal medyaya yansıması ardından yakalandı.  24 yaşındaki M.G olayın sosyal medyada duyulmasından bir gün sonra gözaltına alındı ve tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi.

Sosyal medya üzerinden çocuğa yönelik taciz ve istismar olayları artarak devam ediyor.

Akıl Almaz İğrençlik: 10 Yaşındaki Kız Cep Telefonu Mesajlarıyla Tacize Uğradı

Şimdi de Konya Selçuklu'da ikamet eden 24 yaşındaki M.G adlı şahsın, yaşı 18'den küçük kız çocuklarını tehdit ve şantaj yoluyla istismar ettiği ortaya çıktı

Korkunç olay, Ekşi Sözlük'te ortaya çıktı 👇

Olay ilk olarak Ekşi Sözlük'ten usc adlı kullanıcı tarafından gündeme getirildi.

Çocukların fotoğraflarını da çeken şahsın bu fotoğrafları ailelerine gösterme tehdidiyle çocukları istismar ettiği ve para istediği aktarıldı.

Ekşi Sözlük'ten:

'Kız çocuklarını kandırıp çıplak fotoğraflarını alıp, ifşa etmekle tehdit edip birlikte olmaya zorluyor üstüne bir de para istiyor'

Çocuklara attığı mesajların sosyal medyada yayılması üzerine, emniyet yetkililerine çok sayıda şikayette bulunuldu.

Çocukları sosyal medyada ifşa etmekle tehdit eden saldırganın kendisi sosyal medyada ifşa oldu. Gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Aramızda Sapıklarla Yaşıyoruz: Çocuk Tacizcileri Sosyal Medyada Deşifre Ediliyor

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
07.11.2017

su haberlere emojilerle tepki vermeyi kaldirin artik. ya da sadece belirli seylere koyun. bu ne ya olayda istismar diyor, taciz diyor insanlar aglayarak guluyor, gozleri kalp kalp atiyor. igreti oluyorum

07.11.2017

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılır. Ne yazık ki tacizin, tecavüzün neredeyse devlet tarafından desteklendiği adeta teşvik edildiği bir ülkede yaşıyoruz.

07.11.2017

Olayı ilk gündeme geldiği andan berisine takip ediyordum, sözü geçen zat sosyal medya hesabında otobüste yanına oturan etek giymiş kızın izinsiz çektiği fotoğrafını paylaşmış açıklama olarak da "yanıma oturdu ne yapayım" yazmıştı, garip olansa 180 kişinin beğenmiş olmasıydı. Ülkede o kadar şerefsiz barınıyor ki sözde %99umuz namazı niyazı yerinde müslüman insanlar.

TÜM YORUMLARI OKU (26)