Sosyal Medyada Öğrencisini Aşağılayan Öğretmene Ece Seçkin'den Sert Tepki!

Başarılı şarkıcı Ece Seçkin, sık sık gündeme gelen isimlerden biri. Geçtiğimiz aylarda konser sırasında tatsız olay yaşayan sanatçı, şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla konuşuldu. Öğrencisiyle ilgili aşağılayıcı sözler söyleyen öğretmene ateş püskürdü.

Son zamanların en çok sevilen şarkıcılarından biri olan Ece Seçkin, hem konserleriyle hem de özel hayatıyla sık sık konuşulan ünlülerden biri.

Sosyal medyayı da aktif kullanan şarkıcı, en son paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelmiş ve bazı takipçileri tarafından eleştirilirken bazıları tarafından da oldukça beğenilmişti.

Seçkin, bugün Twıtter hesabından öğrencisini aşağılayan sözler söyleyen öğretmene ateş püskürdü.

Öğretmen paylaşımında ''Bugün okulumuzun çok değerli öğrencilerinden Rojin: 'O hocam saçlarınız çıkmış' diyor. Sabah pansiyondan çıkarken boy aynası yerine el aynasına bakan, Ece Seçkin kadar boyu olana bak sen. Sen o boyla benim kafamı nasıl gördün?'' dedi.

Sanatçı ise öğretmenin bu tweetini kendi hesabından paylaşarak'' Hocam okulunuzun öğrencilerinden Rojin'in boyu hızla uzayacaktır. Ama sizin bir öğretmen olarak değerli öğrencinizin kendisinin yaşının yetmediği bu platformda bu alaycı sözlerle aşağıladığınız tweet daima kalacaktır. Bu arada saçlarınızın çıkmasına sevindim.'' diyerek tepki gösterdi.

Sanatçının alaycı öğretmene verdiği tepki ise birçok kişi tarafından takdir edildi.

İşte o paylaşımlar;

👇

Kendini bilmez öğretmen Ece Seçkin'in verdiği bu tepkiyi sizce de hak etmemiş mi? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir;

Eski Eşi Haluk Bilginer Tarafından Aldatılan Zuhal Olcay O Günlerde Yaşadıklarını Anlattı!
Demet Akalın Miss Turkey Güzellerinden Birine Torpil Yapıldığını İddia Etti: Neşe Erberk'ten Cevap Gecikmedi
Melisa Aslı Pamuk ve Mustafa Mert Koç Ayrılığının Sebebi Ortaya Çıktı! İlişkiyi Falcı Değil Kıskançlık Bitirdi

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
21.09.2022

İyi demiş. Allah'ın kamu personeli 657'ye tabi insan müsveddelerine bak sen aq adam mı oldunuz? Öğrenci aşağılıyorlar bir de. Kapasiteleri, gelirleri ve yaşantıları yaşıtlarına yetmeyince egolarını küçücük çocuklardan tatmin ediyorlar.

22.09.2022

Maşallah tek kalemde hem öğretmenleri hem de tüm devlet memurlarını aşağıladın ne iş yapıyorsun acaba merak ettim? Bu kişinin yaptığı şey ağır kişiliksizlik tamam ama bu yeni nesil twitter instagram öğretmenleri ki sadece öğretmenler değil neredeyse tüm bir kuşak sürekli etkileşim pesindeler artık herkes herşeyi sosyal medyada paylaşıyor yani bir meslek grubuna özel bir durum değil.

22.09.2022

18 yıllık öğretmenim, meslek hayatım bana şunu öğretti. Bilimsel bilgiye öğrenci her kanaldan ulaşır. Önce insanlık, annelik, dostluk, sırdaşlık görmeli öğrenci sizden. Hayatı da öğretmelisin onlara. Bir öğretmen herhangi bir bireyin fiziksel özelliğini kullanarak tweet atıyorsa zaten eğitimci değil sadece anlatıcıdır. Kitabı ezberler, 40 dakikayı doldurmak için anlatır durur. Vizyonsuz dolu Milli Eğitim camiası. KPSS ile atanmak kolay, zor olan donanımlı olmak!

22.09.2022

işte bu yüzden öğretmenlik için sadece kpss yetmez. Ruhsal ve mental olarak yeterlilik göstermeyen kimseyi çocuklara yaklaştırmamak lazım. Bu gözler çocuklardan nefret eden okulöncesi öğretmenleri gördü.Olaya sadece maaş olarak bakanlar mesleği kirletiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (16)