Sosyal Medyada Öğrencileri Aşağılayan Paylaşım Yapan Öğretmene Soruşturma

Muş İl Milli Eğitim Müdürü, 'Doğu’da temizlik nedir bilmeyen çocuklar içerisinde hastalıklar içerisinde boğuşmak istemiyorum' diyen Hafize Dal hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

Muş’un Bulanık İlçesi’nde öğretmenlik yapan Hafize Dal sosyal medyadan, “Ben tertemiz çocuklarla ders yapmak istiyorum. Doğu’da temizlik nedir bilmeyen çocuklar içerisinde hastalıklar içerisinde boğuşmak istemiyorum. Öğretmene değer verilmeyen bir ülkede öğretmen olduğu için çok pişmanın. Dört sene bu hataya mahkum edilmek istemiyorum” diye yazdı.

Hafize Dal'ın paylaşımı başta öğretmenler olmak üzere sosyal medyadaki çok sayıda kullanıcının tepkisine neden oldu.

Gelen tepkiler üzerine öğretmen Hafize Dal söz konusu paylaşımı sildi.

Halk TV'den Seyhan Avşar'a konuşan Muş İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kılıç, “Bizler devlet memuruyuz ve bir yanlış yaptığımızda karşılığını görürüz. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı. Gerekli tahkikat yapılıyor. Daha sonra karar verilecektir” dedi.

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
02.03.2022

4 yıl doğuda bi köy okulunda çalıştım. Gittim sıfırdan sınıf kurdum. 43 bin tl lik yardım getirdim kırtasiyeden sınıf araç gereçlerinden elbiseye tüm okula. Öğrencilerimin çoğu yırtık elbise ve ayakkabılarla geliyordu yeri geldi burunlarını sildim saçlarını topladım. 4 yıl sonunda zorunlu hizmetim bitti batıya tayin istedim ailemin yanına. Ne oldu biliyor musunuz? Batıya ağlaya ağlaya geldim hala o masumiyeti özlüyorum eski öğrencilerimi okulumu rüyamda görüyorum gözlerim doluyor . Böyle içi pislik dolu insanlar neyin saygısını bekliyorlar daha kendileri bu kadar saygısızken?

02.03.2022

Iste ogretmen var ogretmen var demeye bin sahit valla cildiriyorum boyle duyunca benin hocam da hic bir yeri ellemezdi kapiyi bile tutmaz bize actirirdi. Birde sana bak alkisladim gercekten

02.03.2022

Doğuda üstü pis dediğin çocukların yureklerinin temizliğini bu ülkede başka hiçbir yerde göremezsin. Ben öğretmen olmanın ne olduğunu karşılıksız sevilmeyi doğuda çalışırken yaşadım. yazık herkes öğretmen olmamalı derken böylelerini kastediyoruz işte

02.03.2022

Ya yürekleri bir yana kendileride bu öğretmenden temizler yalan söylyor ben Diyarbakır ın bir köyünde yaşyorum cocuklarımız okuldan gelirken ilk elinizi yüzünüzü yıkayın öyle iceri gelin diyoruz eminim ki bütün öğrenci aileleri öyledir bu şekilde temizliğe önem veren insanlar nasil kokabilir bence bu öğretmenin ruh sağlığı yerinde değil

02.03.2022

Senin pislik akan yüreğinden daha temiz o minik yavrular. Umarım mesleğinden ihraç edilirsin. Senin yerine o çocuklara canıgönülden eğitim verecek, pırıl pırıl kalbi olan öğretmenler var bu ülkede.

TÜM YORUMLARI OKU (82)