Sosyal Medyada Her Yeri Foşur Fosur Yıkayan İnatçı Lekelerin Baş Düşmanı Cem Özkök’e 500 Bin TL Ceza Kesildi!

Sosyal medyada paylaştığı temizlik videoları ile son dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelen Cem Özkök’e Ticaret Bakanlığı’ndan 500.000 TL gizli reklam cezası verildi. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yayımlayan Cem Özkök “Kendi markamın reklamını yaptım, bu duruma hakkımı helal etmiyorum” dedi. 

Her yeri ‘foşur foşur’ yıkadığı videolarıyla sosyal medyada son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Cem Özkök’ü hepiniz iyi tanıyorsunuz.

İlk başlarda kendi evindeki temizlik videoları ile gündeme gelen sosyal medya fenomeni Cem Özkök, son dönemde ise farklı farklı yerileri temizleyerek bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşıyor ve milyonlarca kez izleniyordu.

Her videosunda kullandığı lavanta yağı için kendi adına bir marka çıkaran ve bu kendi markasının tanıtımını da kendi sosyal medya hesabından yapan Cem Özkök’e Ticaret Bakanlığı’ndan ceza geldi.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan denetimler sonucunda, Özkök'ün kendi markası olan lavanta yağı hakkında yaptığı paylaşımlarda gizli reklam yaptığı gerekçesiyle 500.000 TL para cezası kesildi.

Ticaret Bakanlığı'nın denetimleri sırasında, Özkök'ün kendi markasının lavanta yağını tanıttığı bir paylaşımda "reklam" ibaresi kullanmaması nedeniyle gizli reklam suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Bu durum üzerine Ticaret Bakanlığı, yasal düzenlemelere aykırı olarak hareket ettiği gerekçesiyle Özkök'e 500.000 TL ceza kesti.

Özkök, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bu cezanın haksız olduğunu ve kendi markasına ait ürünü tanıttığı paylaşımda gerekli bilgilendirmeleri yaptığını savundu.

İşte Cem Özkök’ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Temizlik Videolarıyla Tanınan Cem Özkök Kimsesiz Adamın Kaldığı Yeri Temizleyip Eşyalarını Yeniledi
Cem Özkök İş Başında! Orkun Işıtmak ile Öğrenci Evine Gitti Temizliğin Hakkını Verdi
Foşur Foşur Reis Cem Özkök Sayesinde Kahve İçmeye Bahanelerini Sayan Kullanıcılar Gümletti

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
YORUMLAR
25.07.2024

Katrilyonlar götürenler, adam öldürenler, tacizciler, tecavüzcüler dışarıda, bir kuruş para-hapis cezası almıyorlar, alın teriyle video çekip kendi ürününün adını söylüyor diye 500bin para cezası??? Adaletinizi sevsinler😡😡😡

25.07.2024

Devlet hiç şaşırtmaz...Sadece gücünün yettiğine...Devlere dokunmak yok.

Ya şu adam var ya geçen gün depoda, doğru duydunuz derme çatma küçücük bir depoda yaşayan 70 yaşındaki adamın kira masrafını üstlendi, yetmedi oraları bir güzel temizleyip eskilikten dökülen eşyaların hepsini yenisiyle değiştirdi. 500bin lira ceza ha? Ayıptır ayıp.

25.07.2024

Tamam işte. Bu hareket cezasız kalmamalı. Sen misin insanlara yardım eden?!

25.07.2024

Bu herifi sevmem ama adam haklı.

25.07.2024

Neden? gizli reklam yapabilir mi? Hakkı var mı?

TÜM YORUMLARI OKU (77)