Sosyal Medyada Hazreti Korkunç İsmiyle Karşımıza Çıkan Çağlar Almendi'yi İlginç Tarzıyla Tanıyoruz

Çağlar Almendi'yi duydunuz mu bilmiyoruz ama o son dönemde sosyal medyanın yeni fenomenlerinden biri.

22 yaşında olan Çağlar, kendine özgü giyim tarzıyla ve YouTube'a yüklediği videolarla kısa sürede insanların dikkatini çekmeyi başardı.

Hazreti Korkunç ismiyle Twitter'da da bilinen Çağlar, korkunç bir giyim tarzına sahip olduğu ve aynı zamanda da islami ögeleri de kullandığı için bu ismin başkaları tarafından verildiğini söylüyor.

Cinsiyet ve ırk farketmeksizin insanların her yerde istediği şekilde giyinmesini görünür kılmak için hem günlük hayatında hem de videolarında cinsiyetsiz bir imaj yaratıyor.

"Birinin çıkıp korkmadan “kendini rezil etmesi” gerekiyordu ben de yaptım." diyen Çağlar, kendi deyimiyle 'kepaze' yaşantısına gösterilen ilgiden de memnun.

Şöyle şuraya Çağlar'ın videosunu da bırakalım.

Bunların yanında Çağlar, modellik de yapıyor.

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
AK Partili Hamdi Çamlı'dan Ahmet Hakan'a Sert Sözler: "Elimizde Büyüyen Gevşek"
YORUMLAR
14.09.2019

Allah belasını...bunları da mı görecekti gözüm..nerde bir gereksiz, nerde bir ruh hastası, şizofren , egomanya varsa(hepsi için söylüyorum) fenomen oluyorlar... dünya elden gidiyehh

14.09.2019

İnsanlar şizofreni yüzünden öylesine acı çekiyorlar ki dayanamayıp kendi canlarına kıyıyorlar. Bu da yetmiyor senin gibi embesillerle uğraşmak zorunda kalıyorlar. Şizofreni hakkında hiç bir şey bilmiyorsun. Bir öğrenmişsin şizofren. Egoamanya da ne demekse oturma organından uydurdun herhalde. İnşallah sana da şizofreni teşhisi konur da sen de fenomen olursun kardeş ne diyeyim. Allah kınadığını yaşatmadan canını almasın.

14.09.2019

Cinsiyetsiz değil ki giyinişi. Hep kadın gibi giyinmiş. Trans gibi bi şey ama cinsiyetsiz değil kesinlikle

15.09.2019

sen mi tanımlayacaksın onu kendi mi tanımlayacak yahu. ne çok biliyorsunuz her şeyi trans gibi bir şeymiş hahxjd bir insana kendini tanımladığı cinsiyet dışında hitap etmek saygısızlıktır öğrenelim.

14.09.2019

alır gider bu, çok meşhur olur çook.. bu tipleri meşhur etmede üstümüze yok. yakında albümde çıkarır, dizide de oynar, kitap da yazar.

TÜM YORUMLARI OKU (35)