Sosyal Medyada Dansı ve Sempatikliğiyle Herkesin Aklını Başından Alan 2019 Yılbaşı Dansözü Anastasia

Yılbaşı gecesi Twitter'da paylaşılan bir video günlerdir konuşuluyor. Sempatik tavırları, dansı ve güzelliği ile herkesi etkileyen Anastasia'yı bulduk!

Biliyorsunuz biz yılbaşında televizyon ekranlarında heyecanla dansözü bekleyerek yeni yıla motive olmuş bir toplumuz. Yani önceden öyleydi... Şimdi artık ekranlarda dansöz görmek pek mümkün olmuyor.

Videodaki sempatikliği, dansı ve güzelliği ile herkesi etkileyen hanımefendinin ismi Anastasia Biserova. İsminden de anlayacağınız gibi kendisi Rus ancak genellikle Mısır'da bulunuyor.

Anastasia'nın dans yeteneği ve sevgisi taaa küçüklük yıllarına dayanıyor. Eskiden her küçük kızın "Büyüyünce ne olacaksın?" sorusuna verdiği "Dansöz" cevabını gerçekleştiren ender insanlardan belki de.

Zaten biz dansöz olsaydık Anastasia kadar yetenekli olamazdık büyük ihtimalle ama olsun, deneyebilirdik... Neyse konuyu dağıtmayalım.

Yetenek derken, onaylanmış bir başarıdan söz ediyorum. Anastasia 2011 yılında gerçekleşen Dünya Oryantal Yarışmasında şampiyonluk kazanmış.

Bizim onu tanımamız biraz geç olsa da Ortadoğu ülkelerinde oldukça bilinen bir sima.

Çünkü kendisi aynı zamanda sinema, dizi gibi birçok yapımda da yer almış.

Dans kabiliyetini aktarmak için koreograf ve eğitmen olarak da çalışıyor. Dünyanın her yerinde çeşitli zaman dilimlerinde workshoplar düzenliyor, akın akın insan gidiyor derslerine.

Klasik bale eğitimi de olan Anastasia aynı zamanda Hip Hop, Disko gibi farklı dans stillerine de oldukça hakim. 15 yıldır da profesyonel olarak dans ediyor.

St. Petersburg Üniversitesi'nde Arap Ülkeleri Kültürü bölümünü dereceyle bitirmiş, ardından da Duncan International Academy'de koreograf ve eğitmen olmuş. Şu çalışkanlığa bakar mısınız?

Vallahi ne diyelim, biz kendisini tanıdığımız için aşırı mutlu olduk. Dönüp dönüp seyrediyoruz videolarını çünkü epey sempatik ve yetenekli bir dansçı.

Şenlendirdin bizi Anastasia. İnşallah bir gün canlı seyretmek de kısmet olur. Biz de oryantal dansı çok seviyoruz da tam seninki gibi yapamıyoruz. Kısmet...

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
03.01.2019

lan ne övmüşsün be dansözü :)

03.01.2019

abi su turk insaninin durmadan birini unlu yapma cabasina hayranim.. iki videosu cikti facebook paylasimlarinda.. hemen onedio haber yapti.. obur hafta bir giyim firmasinin acilisina gelir ondan sonraki hafta tatlici acar birisinin dugununde dans eder.. bir sarkiciyla duet tarzi dans eder sonra bir galericiyle evlenir :) bakin yaziyorum

18.01.2019

bizim oryantal didem bunu iki hareketiyle alt eder. ok,sempatik ve güzel kadın ama dansını abartmayalım.

TÜM YORUMLARI OKU (14)