Sosyal Medyada Başlattığı 'Salt Bae' Akımıyla Alıp Yürüyen Nusret'in Hayatı Disney Plus Belgeseli Oluyor

Başlattığı 'salt bae' akımı ile birlikte dünyanın dört bir yanına adına duyuran Nusret Gökçe, çok kısa bir süre içinde sektöründe epey bir büyüdü biliyorsunuz ki. Nusret'in bu başarı hikayesi, Disney Plus'ın da dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Disney, Nusret'in hayatını bir yapımla izleyicileriyle buluşturmak için şimdiden kolları sıvamış. 

Gelin detaylara hep birlikte bakalım.

Başlattığı 'salt bae' akımı ile birlikte dünyanın dört bir yanına adına duyuran Nusret Gökçe, çok kısa bir süre içinde sektöründe epey bir büyüdü biliyorsunuz ki.

Sınırlarını Türkiye'nin dışına taşıyan Nusret, özellikle Amerika'da birçok restoran açtı.

Hatta özellikle çalışanları arasında ayrımcılık yaptığı gibi konularla gündeme sık sık gelmişti kendisi belki hatırlarsınız.

Nusret'in salt bae ile Instagram'da başlayan bu başarı hikayesi, Disney Plus'ın da dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Yakın zamanda Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney, ülkemizdeki yıldız oyuncularla şimdiden anlaşma imzalamaya başladı bile.

Geçtiğimiz hafta Organize İşler'in dizisi için platform ile anlaşıldığı haberi gelmişti. Ayrıca Disney Plus, Barış Manço, Kemal Sunal gibi isimlerin de belgesellerini yapmaya hazırlanıyor.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Disney Plus, Nusret'in hayatını bir yapımla izleyicileriyle buluşturmak için şimdiden kolları sıvamış.

Proje ile ilgili gelen ilk detaylar şimdilik çok az ancak yönetmen koltuğunda ünlü bir ABD'li yönetmenin olacağı ve yapımın docudrama (yarı belgesel film) tarzında olacağı biliniyor.

Nusret'in çalışmalarına başlanan proje ile ilgili oldukça heyecanlı olduğu bilgisi de gelen detaylar arasında.

Bekleyip görelim, bakalım nasıl bir iş ortaya çıkacak...

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
15.03.2022

Belgeselin adı TuzlaYarak olsun...

15.03.2022

Sınırlarını Türkiye'nin dışına taşıyan Nusret, Avrupa'dan Amerika'ya birçok ülkeye restoranlar açtı. ?? avrupa da bir tane restoranı yok be. ya arap ülkelerinde ya da amerika da zeka seviyeleri belli olan ülkelerde :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ