Sosyal Medya Seviyeyi Tartışıyor: İYİ Parti'li Yıldız'ın 'Metroda İnternet' Önerisine AKP'den 'İnternetçi Arkadaş' Karşılığı

İYİ Parti'li İBB Meclis Üyesi Vedat Taylan Yıldız, İstanbul'daki metrolarda internetin bulunmasını talep etti. Yıldız'ın açıklamasının ardından söz alan Esenler Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Tevfik Göksu 'İYİ Parti'de konuşan 'internetçi arkadaşımız' galiba sanal dünyada çok fazla geziyor' ifadesini kullandı. 

Göksu'nun sözleri sosyal medyada tepki ile karşılandı. 

İYİ Parti'li Taylan Yıldız bugün İBB Meclisi'nde 'Metrolarda internet bulunması' ile ilgili bir konuşma yaptı.

İBB Meclis oturumunda, gündem dışı konuşmalarda söz alan İYİ Parti'li meclis üyesi Vedat Taylan Yıldız, birçok insanın metroda seyahat ederken dünya ile bağlantısının kopması, internetin çekmemesi konusunda konuştu. 

Yıldız “Bu konu, 16 milyon İstanbullu’nun, metroda seyahat ederken, dünya ile bağlantısının kopması konusu. Bu konu, 16 milyon İstanbullu’nun, internetten kopuk, dünya ile irtibatı olmadan geçirdiği iletişimsiz vakitlerin konusu” şeklinde konuştu.

Taylan Yıldız, toplu taşımada yolcuların ne kadar süre internetsiz kaldığıyla ilgili de şunları söyledi:

'21. yüzyılın öncü dünya kentlerinden olarak, internet hizmeti veremediğimiz İstanbullu vatandaşlarımızı günde 3 milyon saat internetsiz bıraktığımız anda karanlığa düşüyoruz. İnsan ömründen hesaplarsanız, her gün 342 yıla karşılık gelen interneti İstanbullulardan çalıyoruz. 1,5 milyon insan, günde 2 saatini orada geçiriyor. Nerede karanlığa düşüyoruz? 21. yüzyılın ikinci onyılında, İstanbul'da...'

Bunun üzerine AKP'li Göksu'nun 'İnternetçi arkadaş' ifadesi ve Yıldız'ın tepkisi kameralara yansıdı 👇

Yıldız'ın tahsilini hatırlatması üzerine ise AKP'li meclis üyelerinin kahkaha attığı görüldü...

Taylan Yıldız, gençlere seslenerek AKP'lilerin tavrını 'Bu siyasetçiler sizin dünyanızı zerre kadar anlamıyor' sözleriyle eleştirdi.

Yıldız şu ifadeleri kullandı: 

'Bu siyasetçiler sizin dünyanızı zerre kadar anlamıyor. Ama ben sonuna kadar sizin İnternetçi abiniz olmaya ve haklarınız için savaşmaya devam edeceğim.'

Göksu'nun üslubu ve AKP'li üyelerden yükselen kahkahalar tepkilere neden oldu. Bazı yorumlar şöyle 👇

Popüler İçerikler

ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
YORUMLAR
16.09.2020

Karşısındaki kişinin eğitim ve genel kültür seviyesine hiçbir zaman ulaşma imkanı olmayan AKP'lilerde şebeklik yaparak haklı çıktığını zannetmek çok sık rastlanan bir davranış bozukluğudur.

16.09.2020

Bu tevfikte ne bir yüz ne bir ar damarı ne bir utanma var. Adamda hiçbirşey yok. midesizin teki

16.09.2020

Sadece bu zatta mı? Yoksa bağlı bulunduğu siyasi partinin tamamında mı :) Hepsi birbirine benziyor ve bu benzeşme sadece badem bıyıktan ibaret değil

16.09.2020

Hırtlar sürüsü. Adam Stanford'dan doktoram var derken aslında "karşında senden kat kat eğitimli bir adam var, haddini bilerek konuş" demek istiyor ama terbiyesi bu kadarına müsaade etmiş. Hala da onu dediğinde kendi eğitimsizliklerinden utanacakları yerde sanki salakça birşey söylemiş gibi gülüyor davarlar. Suratına tükürsen yağmur yağdı diye sevinmenin tam karşılığı yaşanmış resmen.

TÜM YORUMLARI OKU (56)