Sosyal Medya Saçmalığı Ofansif Şakalar ve Toplum Olarak İflah Olamayacağımızı Gösteren Kan Dondurucu Paylaşımlar

Ölüm orucunda yaşam mücadelesi veren birinin ardından neden böyle bir şey söylenir ki?

Kutsallara, dogmalara, tabulara karşı yapılan ve ağır olmasına rağmen düşündürmeyi amaçlayan, bununla birlikte yıkıcılığı hedefleyen ofansif mizah maalesef ülkemizde bambaşka şeylerle karıştırılıyor.

Tecavüzcülerin yüceltilmesi, etnik bir kökene dair yalan yanlış inanışların yeniden üretilmesi ya da infial yaratan olayların ardından sanki hiçbir şey olmamış gibi konuşulması rezillikten başka bir şey değil.

Ve çağımızın en büyük sorunlarından biri ise hiç şüphesiz sosyal medyada ağzımıza geleni söylememiz gerektiğini zannetmemiz...

Gülüyoruz, eğleniyoruz ama bazı paylaşımlar var ki insanlığımızdan utandırıyor. Bugün de sizler için gördüğümüzde yerin dibine geçtiğimiz paylaşımları derledik.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
29.11.2020

'' Kimsenin hikayesine gülme. Yol uzun. Daha seninki bitmedi! ''

29.11.2020

Buna mizah mı deniyor? Çok büyük ahlaksızlık. insanlığımdan utandım yine.

29.11.2020

Bizim okurken utançtan ve vicdan azabından şekilden şekile girdiğimiz durumları bunlar nasıl kendilerine yakıştırıp da yapabiliyor? Daha birinci paylaşımda yerin dibine girdim. Kalbinizi nasıl bu kadar kararttınız? Nasıl bu kadar merhametten, vicdandan ve etik değerlerinden yoksunsunuz? Bu kokuşmuşlar ''Dalga geçiyorum ama acaba benim de başıma gelir mi?'' diye düşünecek kapasiteye sahip değiller anlaşılan. Ya iğrençsiniz, mide bulandırıcı sümükümsü yaratıktan başka bir şey değilsiniz!

TÜM YORUMLARI OKU (64)