Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ev sahibi ekibin teknik direktörünün hedefinde sosyal medya vardı.
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ev sahibi ekibin teknik direktörünün hedefinde sosyal medya vardı.
“Sosyal medyanın benim için hiçbir anlamı yok. Gerçek olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir karşılığı olmadan bir lağım çukuru olduğunu düşünüyorum sosyal medyanın. Alex bugün elinden geleni yapmaya çalıştı. Ben bir oyuncu transfer ederken, ondan bir performans bekleyerek ediyorum. Bugün performansında eleştirilecek bir şey bulamıyorum. Benim adıma sosyal medyanın hiçbir karşılığı yok. Bizim ailemize küfür edecekler, biz şikayetçi olduğumuzda bize yalvaracaklar yok öyle bir dünya. Bu ülkede, bu düzelmedikten sonra benim oyuncum ve ben mücadele etmek zorundayız. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.”
Sosyal medyanın artıları da eksileri de fazla. Mesela son günlerin meşhur konusu sosyal medya sayesinde patladı evet bu bir artı, ama herkes her istediğini söyleyebildiği için acayip bir linç kültürü oluştu, bilmeden anlamadan dinlemeden yargısız infazlar da çok fazla. Bir baba kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle bir genci öldürdü, gencin masum olduğu anlaşıldı, adama ne methiyeler düzüldü sosyal medyada. Gencin babası oğlumu beddualarla defnettim dedi. Şimdi Emre tamamen haksız mı?
Tamam rıdvan abi bende cumhurbaskanligi sistemine katiliyor topu ardaya atiyorum diyen biridinin hiç bir sözüne katılmam
Haksız, adam olsan adam gibi yorum yaparlar sen adam değilsin emre