Sosyal Medya İkiye Bölündü: Hababam Sınıfı Oyuncularının Bir Mağaza Açılışında Mabel Matiz Şarkısı Seslendirdi

Yeşilçam'ın efsane film serisi Hababam Sınıfı oyuncularından Ahmet Arıman, Tuncay Akça ve Teoman Ayık sünnet, açılış, doğum günü gibi organizasyonlarda yer alıyorlar bildiğiniz gibi.

3 isim yine bir mağaza açılışında sahne aldı. Mabel Matiz ve Mert Demir'in Antidepresan isimli şarkısını seslendiren ekibin o anları yine sosyal medyada bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Kimileri efsane oyuncuların değer görmediğini savunurken kimileri ise filmde aldıkları role göre bu durumun normal olduğunu, ekmek parası kazanmalarının tuhaf bir yanı olmadığını savundu.

İşte o anlar;

👇

👇

👇

👇

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Edit İşi Nereye Gidiyor? Bir Genç Kendisine Ceza Yazan Trafik Polisine Edit Yaptı

👇

Gecenin Geç Saatinde Motoru ile Gürültü Yapan Sürücüyü Mahalleli Yakalayarak Egzoz Sesini Dinletti

👇

Maltepe'de Tabela Direğine Çıkan Alkollü Şahıs "Değmez" Diyenlerle Kavga Etmek İçin Aşağı İndi

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
07.07.2024

Bu adamlar başrol oyuncuları gibi yıldız olmadı büyük paralar kazanmadı, 50 sene önce birkaç filmde rol aldılar diye "büyük vefasızlık" triplerine girmeye de gerek yok adamların yaptığı işi küçümseyip garipsemeye de. Bu işi 20li yaşlarda sıradan vatandaş yapınca vah vah tüh tüh çekmiyoruz, adamlar ekmeğinin peşinde

08.07.2024

Üzülenlerin derdi ne tam olarak? Onlarca insan var nerelerdeyken, nerelere düşen. Ayrıca cnkaya'ya katılıyorum. Ömürleri boyunca bir filmin ekmeğini mi yiyeceklerdi? İyi o zaman hepimiz bir filmde yan rol oynayıp Ömür boyu ordan gelir elde edip evde yatalım. Ne sığ ve saçma düşünceler bunlar. Ayrıca seçtikleri şarkı sorunlu, 80ler - 90lardan bir şarkı seçselerdi o zaman sorun olmazdı.

07.07.2024

tanınmayan şarkıcı/müzisyenler bile iyi paralar alıyo yalnız.Bu ekip hem tanınıyo hem hem açılış fazla sürmüyodur max 1.5 saat desek.İyi paraaaaa

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ