Sosyal Medya Haykırıyor! 11 Yaşındaki Rabia Naz'ın Şüpheli Ölümünün Aydınlatılması İçin Kenetlenen İnsanlar

11 yaşındaki Rabia Naz'ın şüpheli ölümüyle ilgili sorumluların bulunmaması, sosyal medyada yankılanmaya devam ediyor. #RabiaNazınÖlümüAydınlatılsın etiketi bugün sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu!

Rabia Naz, Giresun'un Eynesil ilçesinde yaşayan 11 yaşında bir çocuktu. 12 Nisan'da, güpegündüz evinin önünde ağır yaralı olarak bulundu ve kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu.

Baba Şaban Vatan'ın ifadesiyle ölüm nedeni "Gece saat 12:00'ye kadar trafik kazası, 12:00'den sabaha kadar düşme veya intihar, sabah 06:00'dan sonra ise soru işaretiydi.

Bu noktadan sonra Rabia'nın ölümüyle ilgili sorumlu ya da sorumlular bulunamadı ve Rabia'nın ölüm sebebi kayıtlara intihar olarak geçti.

Haberin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin Gündemindeki Soru: #RabiaNazaNeOldu?

Kızının ölümüyle ilgili tüm detayları bir profesyonel gibi takip eden Şaban Vatan'ın ise bugün gözaltına alındığını, olayı ilk günden beri takip eden gazeteci Metin Cihan duyurdu.

Şaban Vatan'ın gözaltına alınmasıyla ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Avukatı Açıkladı: Rabia Naz'ın Babası Şaban Vatan 'Serbest Bırakıldı'

1. İnsanlar Rabia'nın şüpheli ölümüyle ilgili sosyal medyada #RabiaNazınÖlümüAydınlatılsın etiketi üzerinden seslerini duyurmaya çalışıyorlar. İşte bunlardan sadece bir kısmı:

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
YORUMLAR
21.03.2019

Bu zavallı çocuğun katillerini hükümet koruyor sanırım yoksa Müge Anlı bile olayın üzerine neden gidemesin?

21.03.2019

Sadece bu güzel kızımız için degil erkek kadın fark etmez bütün insanların ölüm olayları iyice aydınlatılıp geregi yapılmalı. Bu ülkede insan hayatı çok ucuzlaştı son bir kaç yıldır.

22.03.2019

Nasıl bir ağ bu inanılır gibi değil. Tutanak tutanından, karakol amirine, saglık görevlilerinden, adli tıpçısına, savcısından hakimine kadar bir çocuğun katilini koruyorlar. O şehirde daha ne olaylar dönmüştür tahmin edemiyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (10)