Sosyal Medya Gündemi: Otostop Çeken ODTÜ'lü Öğrencileri Okula Bırakan Kılıçdaroğlu

Genel Merkez binasına giderken ODTÜ'de okuyan bir grup öğrencinin otostop çektiği güzergâhtan geçen ve ODTÜ içerisinden geçiş yaparak öğrencileri okudukları bölümlerine kadar bırakan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyanın gündeminde... 

Kılıçdaroğlu ile birlikte selfie çeken öğrenciler bir sosyal medya grubunda bu fotoğrafı paylaştı 👇

Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre CHP lideri sık sık yolda otostop yapan öğrencileri aracına alarak birlikte seyahat ediyor. 

Hacettepe Üniversitesi’nde ders verdiği dönemden bu yana öğrencileri aracına konuk eden Kılıçdaroğlu sorunlarını ve taleplerini dinliyor. 

Bindikleri araçta Kılıçdaroğlu’nu karşılarında görünce şaşıran öğrencilerin eleştirileri, övgüleri ve talepleriyle süren yolculuk okul binalarının önünde sona eriyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
04.04.2018

basimizda lise terk, vizyonsuz kultursuz egitimsiz, normalde kahvehane yonetmesi gereken yobaz bir diktator olunca baska bir siyasetci siradan bir sey yapsa bile cok guzel bir hareket gibi algilaniyor yoksa kilicdaroglu da kotunun iyisi, akp yillardir ulkeyi bu kadar bataga suruklerken chp dunyanin en pasif en korkak muhalefetini yapti. ulke tamamen kotu siyasetcilerin elinde, yillardir gercekten halktan adaletten yana olan gercek bir lider bekliyoruz... 20 senemiz cope gitti bari cocuklarin gelecegi bu kotu siyasetcilerin eline kalmasin

04.04.2018

ister istemez kıyaslama yapıyor insan. bir tarafta kılışdar var yukarıda görüldüğü üzre ulaşılabilen, halkın içinde olan, diğer tarafta kendisi geçmeden yarım saat önce köprü trafiği kesilip milletin trafikte çürümesini sağlayan bir zat...

04.04.2018

justin bieber ı halk seçmiyor, halk tarafından göreve getirilen siyasilerin halk tarafından ulaşılabilir olması lazım, siyasi makamları bu kadar büyütmeyin gözünüzde.

04.04.2018

Harbiden bu millete böyle insan fazla amk. İlla trafikte ebenizi siksin. Sağı solu tıkasın. Kurallara uymadan polisine zorla yolu kapattırarak ilerlesin. Eğer mütevazi bir insansanız sizden bi cacık olmaz bu ülkede.

TÜM YORUMLARI OKU (55)