Sosyal Medya Fenomeni Zena Er, Akıl Hastanesinde Tedavi Gördüğünü ve Orada Tacize Uğradığını İddia Etti

Sosyal medya fenomeni Zena Er, geçtiğimiz günlerde akıl hastanesinde tedavi gördüğünü söyledi. Hastanede yaşadıklarını anlattı.

Parodi videolar ve şarkılarıyla son dönemlerin popüler isimlerinden Zena Er, 20 gün boyunca akıl hastanesinde tedavi gördüğünü açıkladı. Yaşadıkları olayları samimi bir dille anlatan Er, şu an durumunun iyi olduğunu söyledi.

Psikolojik bir rahatsızlığının bulunmadığını sadece geçirdiği sinir krizinin etkisi yüzünden hastanede tedavi gördüğünü anlatan Er, 'Çok değişik insanlar var, taciz ediliyorsun. Birisi çıkıp seni elliyor' diyerek o yaşadıklarını takipçileri ile paylaştı.

O anları bu şekilde anlattı 👇

Ayrıca bu dönemi detaylarıyla anlatacağı bir YouTube videosu çekeceğini duyurdu.

Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
YORUMLAR
23.03.2022

Iki yil boyunca gerek yatali gerek evde( ki yatilifan farksiz ) tedavi gordum ama hicbir GERCEK hastanin boyle 20 gunde cikip video falan cekdigini vs. Gormedim sirf meraktan iceri giriyosunuuz cidden bu nesil mi hasta yoksa icerdekiler mi bunu icerde de cok dusundum ama inanin hala bir cevabi yok bu haberde bunlardam sadece biri

23.03.2022

Haklısınız lakin kendisinin psikolojik bir rahatsızlığı olmadığını yazmış. Akıl hastanesine girmeyi COOL bir olay olarak gören günümüz ergenlerinin de ''delirmek'' adı altında yaşadıkları ergen hayatına yağ bal olmuş. Ancak Zena'yı eskiden de takip ederdim ve samimi biri olduğunu düşünüyorum. Bu arada çok geçmiş olsun. Umarım şuan daha iyisinizdir

Pasif Kullanıcı
23.03.2022

Neymiş neymiiiş ? Sinir krizi mi ?! Yav siz bu milleti salak yerine koymakta bir boyut atlatınız artık. Ulan hadi seni tanımayan 3-4 takipçin yerde bu masalı bizim gibi tanıyanlar ne olacak ?

23.03.2022

bi bitmediniz aw

TÜM YORUMLARI OKU (12)