Sosyal Medya Fenomeni Kerimcan Durmaz, Eski Dostları Danla Bilic ve Selin Ciğerci İçin Demediğini Bırakmadı!

Bakalım Danla ve Selin bu işe ne diyecek...

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, 'uçak skandalı'nın ardından Amerika'ya yerleşti bildiğiniz üzere.

Şu an Amerika'da yaşayan Kerimcan'ın, ünlü dostlarıyla da arası bir bir açılmıştı geçtiğimiz yıllarda.

Danla'nın ardından Selin Ciğerci ile de arasına kara kedi girdi Kerimcan'ın... İddialara göre Kerimcan, Selin'in eşi Gökhan Çıra'dan hoşlanmış, ikilinin arası açılmıştı. Tabii ikili bu iddiaları yalanladı. Kerimcan Durmaz, "Tartıştık, ondan konuşmuyoruz" yorumunu yapmakla yetindi.

Hatta birtakım olaylar da yaşanmıştı...

Kerimcan Durmaz'ın Selin Ciğerci ile İlgili "Kestirdi" Yorumuna Verdiği İlginç Cevap İkilinin Arasını Yine Açacak

Bugün YouTube kanalından bir video yayınlayan Kerimcan Durmaz, eski dostları Selin Ciğerci ve Danla Bilic hakkında konuştu!

Konuştu demek biraz hafif kalır... Eski dostları için demediğini bırakmadı Kerimcan.

Kerimcan, "Bir daha asla görüşmeyeceğin birisi var mı?" sorusuna "Selin Ciğerci" yanıtını verdi.

Kerimcan Durmaz, "Sanırım Selin Ciğerci. Bir daha asla görüşmeyi düşünmediğim birisi kendisi. Aklıma direkt o geldi. Nedenini soracak olursanız, ben ona destek verirken; o bana köstek oldu. Bir arkadaşın bir arkadaşa yapmaması gereken şeyler yaptı. O yüzden hayatımdan kalıcı olarak çıktı. Bir daha da asla girmeyecek." sözleriyle Ciğerci'yi sildiğini söyledi.

Kerimcan Durmaz eski dostu Danla Bilic ile ilgili soruya da hepimizi şaşırtan bir cevap verdi...

"Danla'nın Şevval Şahin'e laf söyleyip ardından video çekmesine ne diyorsun?" sorusuna ise, "Danla bu. Nerede reyting, nerede tık; gider yapışır. Bana daha önce yaptığı gibi...” cevabını verdi...

Hatırlarsanız Danla, geçtiğimiz haftalarda katıldığı Sorgu Sual programının ardından eleştirilerin odak noktası olan Şevval Şahin'i YouTube kanalına davet etmiş; Şevval'in yanında olduğunu göstermişti.

Bakalım Kerimcan Durmaz'ın bu sözlerine Danla ve Selin Ciğerci ne cevap verecek... Bekleyip göreceğiz.

Videonun tamamına buradan ulaşabilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Lükse Düşkünlüğü ile Bilinen Kerimcan Durmaz'ın Kıyafet ve Aksesuarlarının Fiyatları Küçük Dilinizi Yutturacak!
Özel Hayatlarıyla İlgili Birbirinden Bomba Açıklamalarıyla Skandallara Sebep Olan Ünlüler

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
15.11.2020

al birini vur ötekine böylemiydi ata sözü

15.11.2020

Başıma bir şey gelmeyecekse şunu söylemek istiyorum, Danla ve Selin’i zaman zaman toplumsal olaylara duyarlılık gösterirken görüyorum, özellikle Danla’yı. Kızın 4 milyon takipçisi var örneğin depremde gayet de paylaşımlar yaptı daha fazla insana ulaşmak için veya doğum gününde hediye yerine bağış istedi falan. Şov da olabilir ama faydası dokunduysa birilerine şov olsun. Ama Kerimcan’ın bi şeye el attığını görmedim. Atsaydı o da duyururdu diye düşünüyorum. Yani Kerimcan, kusura bakma ama sana tercih edilirler yine.

16.11.2020

Ben yıllardır 8-6 deli gibi ordan oraya koşturup 3 kuruş paraya çalışırken, bunların oturduğu yerden ona buna sallayıp, makyaj yapıp milyonlar kazanması zoruma gidiyor. şans işte, biz yapsak kimse izlemez :)

16.11.2020

Neden kendi yaptığınız işi bir emek olarak görürken onlarınkini yalnızca ona buna sallamak olarak görüyorsunuz? Youtuber'lık da artık bir meslek ve en az sizinki kadar yorucu. Yeterli ekipmana, dekora, ışığa sahip olmanız gerekiyor, güncel kalmanız gerekiyor, fikirler üretmeniz gerekiyor; o izlenmeler sandığınız gibi "şansla" olmuyor. Tüketimin böyle hızlı olduğu bir dönemde sürekli üretmek ve ürettiklerinizle milyonlarca insanı tutmak sandığınız kadar kolay değil. Kolaysa buyrun yapın siz de milyonlar kazanın. Ayrıca yaptıkları makyajlar sıradan bir insandan daha üst düzeyde elbette, e bunu öğrenmek de bir emek. Veya diğer youtuber'ların diğer ürünleri. Üstelik bu videoların çekilmesi ve montajı saatler sürüyor. Ha bir de bunları o kamera önünde sunabilecek özgüvene ve dilinizin laf yapmasına ihtiyacınız var. Bunlar ne ki diyorsanız buyrun, yapın siz.

TÜM YORUMLARI OKU (5)