Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut Tutuklandı

Sosyal medyada Gaga Bulut olarak bilinen fenomen 26 yaşındaki Bulut Altuğ, dün akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Altuğ, şantaj iddiasıyla çıktığı mahkemede tutuklandı.

Gaga Bulut’un gözaltına alınma görüntülerinden bu içerikte bahsetmiştik;

'Gaga Bulut' Yeniden Gözaltına Alındı: Cinsellik ve Şantaj

Ekipler uzun süredir takip ediyordu

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018'de İzmir'de 2 erkek çocuğunu öpüştürdüğü videoyu sosyal medyadan yayınladığı gerekçesiyle yargılandığı davada 17 yıl hapse çarptırılıp sonra tahliye edilen sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ'a ait 'iamgagabulut' adlı Instagram hesabını takibe aldı. 

Ekipler, 'Gaga Bulut' olarak bilinen fenomen Altuğ'un, sosyal medya uygulamasından kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, bu fotoğraf ve videolardaki kişilere ait görselleri kaldırmak için şantaj yaptığını belirledi. 

Polis, hakkında 'kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirmek' ve 'şantaj' suçlarından soruşturma açılan Altuğ'un adresine dün sabah operasyon düzenledi. Altuğ gözaltına alınırken, kendisine ait çelik kasada, suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 500 bin lira değerinde altın ve nakit ele geçirildi.

Bulut Altuğ, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Altuğ, tutuklandı.

Popüler İçerikler

TÜİK'in Sır Gibi Sakladığı Fiyatlar Ortaya Çıktı: Kira 5 bin 845 Lira, Doktor Muaynesi 34 Lira!
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
Atatürk Türkiye Armasında Kurt Figürü Olmasını Neden İstemedi?
YORUMLAR

Bunun gibi tiplerin hepsinin bir bir atılması gerekiyor içeriye . Maalesef bunlar yüzünden oldu genç arkadaşlar boş kafalı,aşırı para hırslı ve düşük seviyeli !! Artık ülkeye bir ayar gelmesi gerekiyor yeni senede ! Şu tiktok ve benzeri amaçsız yayın yapan portalların yasaklanması şart sanırım .

31.12.2022

Her devrin ileri gelenleri o devrin seviyesini gösteriyor .. maalesef bu kuşağın seviyesinde büyük ölçüde ortada..işin en korkunç tarafı ise Z kuşağı şöyle böyle diyerek öyle bı gazladilar ki bunlari kendileri hariç herkesi geri zekalı sanıyorlar

30.12.2022

Sanırım Gagalandın.

30.12.2022

icerde kolonoskopi yaparlar buna ama onun için bunun hiçbir önemi yok zaten kaybetmiş herseyini kendine koyduran bi mahlukat bol bol dayak yer icerde buna sopa ve jop sokmak ödül olur buna

TÜM YORUMLARI OKU (12)