Sosyal Medya Çalkalandı! MasterChef'ten Ayrılacağı İddia Edilen Şef Mehmet Yalçınkaya Yerine Kim Gelecek?

Acun Ilıcalı'nın Temmuz ayında başlayacağını duyurduğu MasterChef Türkiye'yle ilgili şaşırtan gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda gazeteci Arif Hür,  jüri üyesi ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda programda olmayacağını yazmıştı. Şimdi ise Acun Ilıcalı'nın birçok ünlü şefle görüştüğü ve programa yeni bir ismin dahil olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında severek izlediğimiz ve ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yer aldığı MasterChef Türkiye'nin temmuz ayında başlayacağını açıklamıştı.

Ilıcalı'nın Dominik'ten yaptığı duyurunun ardından da gazeteci Arif Hür, jüri üyesi ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'yla ilgili sevenlerini üzen bir iddia ortaya atmıştı.

Hür, yazısında ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda MasterChef'te olmayacağını öne sürmüştü.

Bu üzücü iddianın ardından da Acun Ilıcalı'nın Fatih Tutak, Ömür Akkor, Refika Birgül, CZN Burak ve Arda Türkmen'le görüştüğü belirtildi.

Şef Arda Türkmen'in ise jüri koltuğunda oturmayı kabul ettiği iddia edildi fakat Yalçınkaya'nın menajeri yeni sezonda da Mehmet Yalçınkaya'nın jüri kadrosunda yer alacağını açıkladı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Arda Türkmen Kimdir? MasterChef 2022 Jürisi Arda Türkmen Nereli ve Kaç Yaşında? Arda Türkmen'in Eşi Kim?
Yine Bir Şeyler Deniyor! Melih Gökçek Mansur Yavaş'ın 2014 Yılında Attığı Tweet'e 2022'de Cevap Verdi
Pakistan'a Video Çekmeye Gittikleri İçin Tepki Çeken Kafalar Ekibi 'Kumpas' Başlıklı Videoyla Cevap Verdi

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR

CZN Burak mı? Türk ve Ortadoğu mutfaklarında tecrübeli biri de burda örnek veriyorum Baltık ülkelerinin yemek kültüründen bir yemek yaptırdıkların da ne yapacak? En iyi seçim Arda Türkmen olur ama bence böyle sadece şovdan oluşan bir programda yer almasın.

13.05.2022

Mehmet şef kaçıp kurtarsın kendini o iki ailesini dağıtan insandan, belli ki zaten Mehmet şef düzgün bir insan. Yerine de Arda Türkmen gelir çünkü kendisi şeflikten çok borcam seti vitamin ilacı gibi para-çeker şeyler seviyor, tam oturur. Refika zaten aşırı pofidik biri, masterchef gibi bir program ona layık değil kadın huzur veriyor masterchefte sürekli acun un zorlama kaosları oluyor

13.05.2022

Gelinim Mutfakta'nın sunucusuna teklif gitmemiş çok alınmış Acun bey haberiniz olsun.. bi ona sormamışsınız fdkljfldjfldjlfdjf

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ