Sosyal Medya Bu İddiayla Çalkalanıyor: İnternette Tanıştığı Erkeğin Vahşi Bir Sapık Olduğunu Öğrenen Kadın

Bir arkadaş tanışma sitesinde eşleşip tanıştığı erkeği muhabbet etmek için eve davet eden kadın hayatının şokunu yaşadığı. Sosyal medyayı şoka uğratan olayda erkeğin, kadını öldürmek için yanında birçok delici ve kesici alet getirdiği öğrenilirken kadın yaşayacağı vahşetten polis sayesinde kurtuldu!

Bildiğiniz üzere son dönemlerde birçok 'date uygulaması' olarak adlandırılan tanışma uygulamaları telefonlardaki yerlerini aldı.

Yurt içi ve uluslararası milyonlarca kişinin kullandığı bu uygulamalar, bazı insanlara gerçek aşkı buldururken bazı insanlara ise hayatlarının hatasını yaptırıyor!

Sosyal medyayı kasıp kavuran iddia ise söylenenlere göre Ankara'da yaşanmış.

İddialara göre bir tanışma uygulaması indiren kadın, orada tanıştığı erkeği yüz yüze tanışmak ve sohbet etmek amacıyla evine çağırıyor.

Evde buluşan ve bir süre sohbet eden çiftin arası gayet iyi bu sıralarda... Sohbet bir süre sonra bitiyor çünkü saat epey geç oluyor...

Genç kadın, erkeğin gitmeyeceğini anlayınca ona yer açıp odasına gidiyor. İçinde bir şüphe oluşunca da yatak odasının kapısını kitliyor.

Bir süre sonra kadın yatak odasının kapısında tıkırtılar duymaya başlıyor. Erkek kapıyı zorluyor, tıklıyor fakat kapı açılmayınca evde dolaşmaya ve sesler çıkartmaya devam ediyor. Kadın ise korkuyla ne yapacağını bilemeyip polise haber veriyor.

Polis ise genç kadının rızasını alarak dış kapıyı kırarak eve giriyor. Karşılaştıkları manzara ise korkunç...

Polis içeri girdiğinde masanın üstünde testere ve satır gibi birçok delici ve kesici aletle karşılaşıyor! Kadın ise gördükleri karşısında az kalsın yaşayacağı vahşeti düşünüp şok oluyor...

Bu yaşananları ise bizlere @superrmaryo isimli Twitter/X kullanıcısı anlatıyor...

twitter.com

Valla ne diyelim, kanımız dondu!

twitter.com

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Pedofili Suçlusu Jeffrey Epstein Davasında Stephen Hawking'le İlgili Grup Seks İddiası Ortaya Çıktı!
Sevgilisi İstedi Diye Saçını Sarıya Boyamaya Karar Veren Kadını Vazgeçirmek İçin Tüm Twitter Seferber Oldu!
Bir Berberin Müşterisine Utana Sıkıla Gönderdiği Duygusal Mesaj İçimizi 'Cız' Ettirdi

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
05.01.2024

akıllılık edip kapıyı açmamış da asıl akıllılık edip tanımadan etmeden evine çağırıp gece bir de yatılı ağırlamasaydı keşke

Masanın üstü testereler ve satırlarla doluymuş vay beee :) sanırsın Ankara Chainsaw Massacre. Onca malzemeyi tangır tungur yanında taşıyamayacağına göre kız odadayken yoktan mı var etmiş?

07.01.2024

orijinal hikayede kız erkeğin evine gidiyor ve kız salonda uyuyor ama içine kurt düştüğünden kapıyı kilitliyor. olay da Amerika’da geçiyor. twitter kullanıcısı etkileşim için olayı ‘bir arkadaş’ yapmış

06.01.2024

Evi olan, yalnız yaşayan insanlar sürekli birilerini çağırıyor, eviniz olması size sevişme kolaylığı sağlıyor olabilir ama onlarla dışarda görüşün.

TÜM YORUMLARI OKU (6)