Sosyal Medya Ayakta: Uzman Çavuş 10 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismarda Bulundu

Şırnak'ta bir uzman çavuş 10 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu. Küçük çocuk, çığlık atması üzerine vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Şırnak Valiliği şüpheli şahsın görevden uzaklaştırıldığını açıkladı. 

Şırnak kent merkezinde bulunan bir sitede dün akşam bir uzman çavuş 10 yaşında bir kız çocuğuna yönelik cinsel istismar teşebbüsünde bulunuldu. Küçük çocuğun çığlıklarını duyan vatandaşlar olaya müdahale ederek şüpheliyi yakaladı.

Şırnak Valiliği şüpheli uzman çavuşun görevden uzaklaştırıldığını açıkladı

Şırnak Valiliği, çevreyi rahatsız edecek şekilde uygunsuz tavır ve hareketler sergilediği tespit edilen bir kamu görevlisinin gözaltına alındığını, görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, saat 01.00 sıralarında 155 ihbar hattına gelen çağrıda, Yeni Mahallede vatandaşları rahatsız edecek hal ve hareketlerde bulunan bir kişinin çevrede bulunan vatandaşlar tarafından darbedildiği ihbarı üzerine olay yerine Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.

'Olay yerinde A.A. isimli kamu görevlisinin aşırı derecede alkollü olduğu, çevreyi rahatsız edecek şekilde uygunsuz tavır ve hareketler sergilediği tespit edilmiştir.' ifadesine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca gerekli adli tahkikat başlatıldı. Şahıs gözaltına alınmış, adli ve idari soruşturmanın selameti açısından görevinden uzaklaştırılmıştır.'

Yaşanan korkunç olay, basına yansımasının ardından Twitter'da birinci gündem maddesi oldu: #susmaşırnak

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
15.07.2020

meslek önemli değil sapık sapıktır

15.07.2020

Sen Askeri Okulları kapatıp önüne gelenin 3-5 aylık eğitimle asker-polis olmasına izin verirsen olacağı budur. Eskiden RDM diyeceğin tipler şu an Uzman Çavuş oluyor. Askeriye şu an psikopat, eskilerin torbacıları, jiletçileri ve balicileri ile dolu.

15.07.2020

Asistanına ilaç verip tecavüz eden uzman doktor, öğrencisini taciz eden ve intiharına sebep olan öğretmen, polis arabasında madur bir kadına tecavüz eden iki adet polis memuru ve suçluyu aklayıp salan hakimler savcılar. Bunların hepsi türlü eğitimlerden geçiyor Resho. Evet eğitim çok önemli ancak caydırıcı cezalar bunların önünü keser. Eğitim belli bir yaştan sonra çöp bir zihniyeti düzeltmeye yetmez ve bahsettiğin torbacılar baliciler ve sapıklar kendilerini çok iyi saklayabilirler.

15.07.2020

Üniversite okuduğum dönemde daha adını söyleyemeyen dalyarak uzman çavuş olmuş. Bu ve bunun gibilerinin hepsi eğitimsiz bi baltaya sap olamamış çareyi amaaan askere gider kalırım zihniyetinde olan insanlar. Kanını sikiyim senin orospu çocuğu nasıl şehvet duydun 10 yaşında ki sabiye asılsın amınakodumun çocuğu

TÜM YORUMLARI OKU (44)