Soruşturma Başlatıldı ve Okuldan Uzaklaştırıldı: Samsun'da Öğrencisine Diz Çöktürüp Tokatlayan Öğretmen

Öğrenciyi yazı tahtasının önüne çekerek diz çöktüren ve 'Sen neden benim sözümü dinlemiyorsun' diyerek ona peş peşe tokat atan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı ve okuldan uzaklaştırıldı.

AA'nın haberine göre, Ali-Emine Kahvecioğlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde 2 hafta önce biyoloji öğretmeni S.K, derste sorun çıkartan 9. sınıf öğrencisi M.Ö'yü aynı okulda başka bir sınıfa aldırdı.

İşte tepkilere neden olan o anlar 👇

Teneffüste eski sınıfına giden M.Ö, burada karşılaştığı öğretmen S.K. ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine S.K, öğrenciye tokat attı. Bu sırada sınıftaki öğrencilerden M.Y. de yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Soruşturma başlatıldı, okuldan uzaklaştırıldı

Görüntülerin sosyal paylaşım sitelerinde yer alması üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğünce S.K. hakkında soruşturma açıldı. Yapılan yazılı açıklamada, soruşturmanın selameti açısından öğretmen S.K'nin okuldan uzaklaştırıldığı belirtildi.

Sosyal medyadan da gündeme gelen görüntülere tepkiler geldi: 'Kimse size dayak yetkisi vermiyor'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
27.12.2017

Bir öğrencinin, öğrenci velisinin, müdürün öğretmene ağzına geleni söyleme hakkı var ama öğretmenin dersi dinletmesi ve sınıf yönetimini sağlaması için hiçbir yetkisi yok.. okuldan atamazsın, dersten atamazsın, sınıfta bırakamazsın, kötü nOt veremezsin soruşturma yersin.. bir şeyleri konuşurken her şeyi konuşun.. kitlesel refleksle hareket edip öğretmenleri gömerken, okulu ve sınıfı zındana çeviren, diğerlerinin öğrenme hakkını elinden alan bu tip öğrencileri yüceltmeyin. Kendi çocuğuna iki saat dayanamayan tipler burda duyar kasmasın. Sussun diye eline tablet verdiğiniz çocuklar büyünce tabletle durmuyo.. öğretmenlere getirilen acımasız sözleşmeli sistemlerle verilen üç kuruş maaşla zaten ayaklar altına alınan meslek, öğrenciye verilen şuursuzca haklarla çekilmez hale getirildi.. her boka saldırmayın bilmediğiniz çok şeyler varken her şeyi gördüğünüzle yargılamayın..

27.12.2017

boşuna duyar kasan sosyal medya artisleri hocalar hep kötü zaten demi gençlerimiz maşallah ışıl ışıl. hak etmiştir hırto zaten gülüyor gevşek

28.12.2017

ya anlamsızca o cani kadını haklı bulanların yorumunu okudum da şoktayım açıkcası. bakın öğretmen bile demiyorum çünkü hiç bir mahlukatın herhangi bi insana bu şekilde davranma hakkı yok çocuk ne yaparsa yaptı bu denli sağlı sollu dövmenin haklı tarafı olamaz adı üstnde çocuk çünkü. bu kadını haklı bulanlar kendi çocuklarını böyle döverler mi yaramazlık yaptı diye ya da okulda öğretmeninin dövmesine göz yumar mı çok merak ediyorum. Allah aşkına savunmayın şu canavarları şiddeti meşrulaştırmayın.!!

Milletin kendi çocuğuna zarar gelmediği sürece öğretmenler milletin cocuğunu dövdüğü sürece sorun yok çünkü o dövülen kişi onun çocuğu değil o yüzden gerçekçi düşünemeyen çok insan var

TÜM YORUMLARI OKU (131)