Şort Giydiği İçin Bir Kadına Sözlü Saldırı Yapan Kişi, Genç Kadına 'Edepsiz', Babasına da 'Gavat' Dedi

İstanbul Fikirtepe'de yaşandığı söylenen olayda, bir genç kadın şort giydiği gerekçesi ile sözlü saldırıya uğradı.

Şebnem Tüfekçi isimli kadın, saldırıya uğradığı o anları ise "Bu ülkede sadece şort giydiğiniz için sokakta yürürken bir anda ahlaksız olabilirsiniz. Babanıza hakaret edilebilir. Bana hakaret eden bu kişinin yüzünü herkes görsün diye paylaşıyorum" ifadelerini kullanarak paylaştı.

İşte o anlar:

O videoya gelen tepkiler: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
29.06.2021

Twittler de birisi "Bu çöl bedevisinin twitter hesabını bulun bakalım beğenilerde neler varmış" yazmış. Adı Yusuf Atsız, takip ettikleri içerisinde çoğu eskort olan rus ukraynalı ve daha birçok milletten bolca kadın var. Neyse kendi cehennemini ihraç etmeye çalışan bu tiplerin çakma muhafazakarlıkları ve ahlakları dışında sokak röportajlarında görüyoruz hep, sanki dünyanın ayrı ülkelerinde kültürlerinde yetişmiş farklı toplumlardan gelmişler gibi nesil çatışması hakim. Özgüvenini siyasi iktidardan alan yobaz baskıcı zihniyet; demokratik, özgürlükçü, eşitlikçi hayatı mutlu yaşamaya odaklanmış ve savaş, dövüş,nefret, faşizm,saçma gelenek görenek, hava atma, başkasına karışma, ikiyüzlü sahte ahlak yapısını reddeden gençleri ezmek istiyor ama bu dünyadan ne toplumlar ne insanlar geçti değişimi kimse durduramadı. Gelişip değişen dünyada geçte olsa hepiniz silinip gideceksiniz zihniyetinizin esamesi okunmayacak.

Aynen öyle Çok hızlı kentleştik bunlar sadece onun sancısı .

29.06.2021

Sende oçsun şerefsiz bi bitin artık ya bitin şerefsizler

29.06.2021

Bilin ki kim diğerinin namusuna dil uzatıyorsa en namussuz odur. Benim babam da karışmaz ne giydiğime, sadece "yerine göre giyin" der. O sözü de sırf bu orospu çocukları yüzünden söyler. Bunun gibilerin kökünü kazımak lazım, umarım kazıyacağız da. Yatacak yerleri yok, ölseler toprak kabul etmez bu orospu çocuklarını.

TÜM YORUMLARI OKU (47)