Şort Giydiği İçin Bayram Günü Otobüste Tekme Yiyen Kadın

Bayram sabahı otobüse binen genç hemşire Ayşegül Terzi az kalsın ölüyordu. İddiasına göre bir yolcu onun şort giymesine öfkelendi. Genç kadına önce 'sen şeytansın' dedi. Sonra da uçan tekme attı. İşte akıllara durgunluk veren o anlar.

Olaya sosyal medyadan gelen tepkiler:

Şort Giydiği İçin Otobüste Tekmelenen Ayşegül Terzi İçin Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
16.09.2016

Bu insanlarla aynı yerde yaşamak, aynı ülkenin vatandaşı olmak istemiyoruz. Ya onlar siktirsin gitsin ya da biz siktir olup gidelim. Alsınlar iç anadoluyu, karadenizi ve hatta marmarayı, bize de egeyle akdenizin bir kısmını bıraksınlar yeter. Laik ve çağdaş kesim olarak nerden baksan %30’luk bir kesimiyiz bu ülkenin, kendi ülkemizi kurmayı ve dilediğimiz gibi özgürce ve insanca yaşamayı hak ediyoruz. Bu insan müsveddeleriyle aynı dili konuşuyor olmamız aynı ülkede yaşamamız gerektiğini göstermiyor. Batıda seküler ege cumhuriyeti, ortada ve kuzeyde bir anadolu çomar cumhuriyeti. Bu kadar basit. Savaşlar biter, herkes kendi ülkesinde mutlu mesut yaşar gider.

16.09.2016

Ve inan nüfus olarak daha az olan seküler ege cumhuriyeti 10 yılda avrupayı yakalar ama anadolu çomar ülkesi ise 100 yıl da geçse en fazla iran olur

Pasif Kullanıcı
16.09.2016

Ağır konuşacağım kaldıramayan varsa lütfen siktir olup gidebilir devamını okumadan. Tamam kabul ülkemiz coğrafi anlamda harika olabilir ama öyle bir durumdayız ki topraklarımız içinde bin bir çeşit orospu çocuğu barındırıyoruz. Bir kadına etek giyiyor diye uçan tekme atacak kadar en ağır orospu çocukları da varmış demek ki içimizde. Üzülerek bende en içten si şekilde diyorum ki ÜLKEMİZİN HALKINI SİKEYİM BE.

16.09.2016

Bunu bütün halka mal edemezsin ki. Her ülkede böyle orospu çocukları var.

16.09.2016

polis bulamamışmış. O tekmeyi türbanlı kadın yeseydi adamın yedi sülalesini bulurlardı. Ama polis bulmak istemiyor.

16.09.2016

Türbanlı değil rte yi peygamber gibi gören dini Kuran dan peygamberden değil de Hatipoğlundan öğrenen biri olsaydı senin dediğin olurdu

TÜM YORUMLARI OKU (179)