Sonunda Yayınlandı: Megastar'ımız Tarkan'ın 7 Yıl Sonra Çıkardığı İlk Albümü Kuantum 51'e Gelen Tepkiler

Ünlü şarkıcı Tarkan tam 7 yılın ardından çıkardığı ilk albümü 'Kuantum 51' ile bugün sevenleriyle buluştu. Megastar'ın sayısız müjdeyle duyurduğu albüme gelen ilk tepkileri sizin için derledik.

Kıl Oldum Abi adlı efsane şarkısıyla hayatımıza ve Türk müziğine dahil olan Tarkan dillere pelesenk olmuş sayısız şarkısıyla en sevilen şarkıcılardan bir tanesi oldu.

Kendisi en son Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılına özel olarak hazırladığı “Sen rahat uyu” marşıyla gönüllerimize bir kez daha kocaman taht kurmuştu hatırlarsanız.

Son dönemde sosyal medyayı daha da bir aktif şekilde kullanan Megastar tam 7 yıl aranın ardından yepyeni bir albümün yolda olduğunu duyurmasıyla herkesi epey heyecanlandırmıştı.

TikTok'a da giriş yapan Tarkan'ın yeni şarkılarından yayınladığı kesitlere gelen yorumlar da oldukça fazlaydı:

Kuantum 51'den Yeni Bir Şarkı Kesiti Yayınlayan Tarkan Sosyal Medyada Kullanıcılarını Hiç Memnun Edemedi!

👇👇

Yo Yo Yo Bunu Bize Yapma: Kuantum 51'den Yeni Şarkısının Kesidini Paylaşan Tarkan Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Binlerce kişinin merakla beklediği Kuantum 51 adlı albüm bugün (14 Haziran) tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak dinleyicilerle buluştu.

12 şarkılık albüm kimileri tarafından büyük beğeni toplarken kimileri tarafından geçersiz not alarak sınıfta kaldı.

Hadi gelin, sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlardan birkaçına beraber bakalım...

Siz Kuantum 51 albümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara....

Tahliye Edildikten Sonra İlk Kez Görüntülenen Sıla Doğu Kardeşi Dilan'ın Adını Haykırarak Ağladı!
Farah Zeynep Abdullah Twitter'da Beğenilerin Artık Gözükmediğini Fark Edince Tepkisiz Kalamadı!

Popüler İçerikler

Misafirlikte Önüne Koyulan Yemeği Beğenmeyen Twitter Kullanıcısına Tepki Yağdı
Kocasının Kendisine Yaptığı Yorumları "Mizah Amaçlı" Paylaşan Kadın Tartışma Yarattı
İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
YORUMLAR
14.06.2024

ben çok beğendim albümü. Tam arabaya atlayıp dinlemelik, kulüpte coşmalık şarkılar. eski Tarkan yok diyenler, siz de eski siz değilsiniz yaşlandınız artık ve mutsuz bir ülkede yaşıyorsunuz. Karma gibi albüm istiyosanız açın Karma dineyin kardeşim. Z kuşağı hele hiç yorum yapmasın Tarkan'la ilgili hiçç

Pasif Kullanıcı
14.06.2024

Kesinlikle katılıyorum özellikle z kuşağı ağzına bile almasın tarkani albümü dinlerken 19 yaşındaki oğlum bu ne ya tarkan da kimmiş falan diye söylenmeye başladı ağzının ortasına çakasım geldi sen anlamazsın git semicenk aleyna tilki falan dinle dedim sinir etti beni bu içerik üstüne geldi mümkünse sadece değerini bilenler yorum yapsın :))

Albümde Türkçe gayet düzgün kullanılmış Z kuşağının albüme burun kıvıranları bundan rahatsız olmuştur, hiç öyle dangalaklık yapmayın dünkü bebeler..Size zorla dinleyin diyen yok ama şunun da farkındayız, albümde hormonla yazılmış sapık sapık sözler yok,salakk salakk atar giderler yok diye beğenmemişsinizdir siz, hiççç kusura bakmayın hadi naş naş, tamam her şeye saygı ama müzikte son yıllarda SİZİN TERCİHLERİNİZ YÜZÜNDEN YAYILAN SALAKLIĞA VE YOZLAŞMAYA artık dur diyeceğiz,siz Alizadeleri ne dediği belli olmayan Khontkar'ları meşhur edin ama biz ayda yılda bir çıkan düzgün bi albüme de çamur atmanıza izin vermeyeceğiz işinize bakın... Kuşak çatışmasıysa kuşak çatışması anlayacağınız dilden de konuşuruz...

14.06.2024

tarkanın çıkartığı albümler çok güzel severek dinliyorum iyi sanatci😊

TÜM YORUMLARI OKU (13)