Sonunda Tutuklandı! Esra Erol'un Programında Ortaya Çıkan ve Kurcaladıkça Türlü Türlü İğrençliklerle Karşılaştığımız Kayıp Eş Vakası

Her geçen gün karşılaştığımız tuhaf olaylara bu kez de Esra Erol'un programındaki Gökhan ve Meryem vakası eklendi. Sizlere bu olayı kısaca anlatmak istedik. Öğrendiklerimiz karşısında tüylerimiz diken diken oldu. Gelin hep birlikte detaylara bakalım.

Son zamanlarda televizyon programlarında tuhaf ilişkiler ve garip olayların yaşandığına hep birlikte şahit oluyoruz. Bunlardan birini de Esra Erol'un programında izledik. Sıradan bir kayıp vakası gibi gözükse de aslında hiç de öyle değil.

Bu fotoğrafta görmüş olduğunuz kişi Gökhan Zambaoğlu. Kayıp eşi Meryem'i aramak için Esra Erol'a çıktı. Aralarında hiçbir problem olmadığını, 6 aylık ve 2 yaşındaki çocuklarını evde tek başlarına bırakıp gittiğini söyledi.

Gökhan, Meryem'in evi terk etmeden önce de telefonda "Başkasından hamile olsam benden boşanır mısın?" diye sorduğunu ve sonrasında boşanmak istediğini söylediğini de belirtti.

Gökhan hamile olmasında bir sıkıntı olmayacağını da belirtmiş. Neden bu şekilde sorduğunu da aşağıda birazdan okuyacaksınız.

Meryem, Gökhan'ın iddiaları üzerine programa telefonla bağlandı ve boşanma davası açtığını, Gökhan'ın kendisine ve çocuklara şiddet uyguladığını bu nedenle çocukların onda kalmasını istemediğini yurda vermek istediğini söyledi.

Ortada sadece şiddet de yoktu. Meryem, Gökhan'ın kendisinin bedeni üzerinden para kazandığını, sürekli arkadaşlarını, akrabalarını eve çağırdığını söyledi. Bu iddia kanımızı dondurdu.

'Hamile olsam benden boşanır mısın?' diye sormasının nedeni de buymuş. Bir iddiaya göre de Gökhan, annesinin ikinci eşi olan üvey babasıyla birlikte olması için Meryem'i zorlamış.

Birçok telefon bağlantısı da Meryem'in iddialarını doğruladı. Hatta telefonla bağlanan biri Gökhan'ın kadınları evlilik vaadiyle ağına düşürüp başkasına verdiğini ve o kişinin de kadınları fuhuşa zorladığını söyledi. Deştikçe başka şeyler çıkıyordu.

Gökhan Meryem'den önce de zihinsel engelli bir kadınla birlikte yaşamış. Bu kadın annesinin amcasının oğlunun eşi yani yengesi. Telefonla bağlanan engelli kadın, Gökhan'ın kendisine tecavüz ettiğini, bedeni üzerinden para kazandığını söyledi. Başka insanlarla birlikte olması için de kadını zorluyormuş.

Kadın Gökhan'dan da çocuğu olduğunu ve çocuğun evlatlık verildiğini söyledi. Tabii yine Gökhan bunu da kabul etmedi. Fakat annesi ağzından kaçırdı. Zamanında mahkeme DNA testi yapmış ve çocuğun Gökhan'dan olduğu kesinleşmiş.

İddiaları kabul etmeyen Gökhan bunun üzerine çocukların her ikisine DNA testi yapılmasını istedi. DNA testi istediğine göre Meryem'in söylediklerinin doğru olma ihtimali yüksekti.

Ve DNA testine göre 6 aylık bebeğin babası Gökhan çıktı fakat 2 yaşındaki ilk çocuğun babası Gökhan değildi. Bu sonuç Meryem'in ve diğer insanların iddialarını bir nevi doğrular nitelikteydi. Bize tuhaf gelen ise tüm bu iddialar karşısında Gökhan'ın soğuk kanlı tavırlarıydı.

Daha sonra da "Aile bireylerini fuhuşa sürüklemek" suçlamasıyla Gökhan Zambaoğlu program sonunda gözaltına alındı ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Devlet tarafından koruma altına alınan çocuklardan birinin vücudunda da ısırık, ezilme izleri tespit edildi. Tüyleri diken diken bu olay da şimdilik bu şekilde kapandı.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
YORUMLAR
20.05.2019

Eşi ve kendisinin dişlerindeki deformasyon bu kişilerin ağır uyuşturucu bağımlısı olduğunu gösteriyor.

20.05.2019

lan nasıl bir yokluk da kaldınız da şu tipin evlilik vaadine kandınız

20.05.2019

Kadının tipine bakınca tencere-kapak deyimi geliyor akla. Tam bulmuşlar birbirlerini.

20.05.2019

Bu mal şimdi kendi kendini mi yakalattı?

TÜM YORUMLARI OKU (26)