Sonunda Bu da Oldu! John Wick'in Resmi X Hesabından Yusuf Dikeç Paylaşımı Geldi

Paris'te gümüş madalya kazanan milli sporcumuz Yusuf Dikeç tüm dünyanın gündeminde. Zira kendisi şu an herkesin gözünde yerli bir John Wick! Herkes onu böyle görüyor ama bunu doğrulayan birilerinin olması da bir o kadar komik. Gelin bu olayın ayrıntılarına hep birlikte bakalım.

Yusuf Dikeç, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye’ye gümüş madalya getirdi ve yavaş yavaş tüm dünyanın gündemine oturdu.

Atışa dair herhangi bir ekipman kullanmayan milli sporcumuz Yusuf Dikeç'in havalı ve kendinden emin tarzı sosyal medyada çok ama çok konuşuldu. Şakalar, benzetmeler, meme'ler aldı başını yürüdü gitti.

Bu benzetmelerden biri de onun yerli John Wick olduğuydu. Dünya çapında pek çok sosyal medya kullanıcısı Dikeç'i Keanu Reeves'in canlandırdığı tetikçi John Wick'e benzetti. Hatta onun bir suikast filminde oynaması gerektiğini dile getirenler oldu.

Özellikle Yusuf Dikeç'in kedisiyle birlikte çektirdiği fotoğraflar sosyal medyaya yayılınca bu durum tıpkı John Wick'in köpeğine olan düşkünlüğünü akıllara getirdi. Yani anlayacağınız bu benzetmelerin ne ucu ne de bucağı var.

Tüm sosyal medya bu John Wick benzetmesi üzerinden Yusuf Dikeç'i konuşurken bir X hesabının bunu doğrulaması dikkatlerden kaçmadı. John Wick serisinin resmi X/Twitter sayfası Yusuf Dikeç paylaşımlarına daha fazla kayıtsız kalamadı.

@JohnWickMovie adlı resmi hesap "Turkish John Wick" notuyla paylaşılan bir gönderiyi alıntıladı ve "Yeah" mesajı verdi.

twitter.com

John Wick resmi hesabından böyle bir doğrulama almak sizce de çok komik ve efsane bir olay değil mi? Bakarsınız Yusuf Dikeç'i Keanu Reeves ile filmde oynarken bile görürüz. Hatta filmin adı 'Yusuf Dıkşın' olabilir. Neden olmasın?

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yusuf Dikeç'in Yeji Kim'le Beraber Bir Filmin Başrolünde Oynaması Hayali Gözlerimizi Uzaklara Daldırdı
Tüm Dünyaya Adını Duyuran Yusuf Dikeç'e Lakap Aranmaya Başlandı!
Milli Atıcımız Yusuf Dikeç İlginç Bir Sebeple Japon Oyuncuların Fenomeni Oldu

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
02.08.2024

'Yusuf Dıkşın' mı? ahahahahahahaahaaaahaha editör yine patlattın espriyi. koltuktan düştüm, kahveyi püskürttüm, klavyeyi parçaladım, evi ateşe verdim.

02.08.2024

Altını alan bu kadar konuşulmadı . Helal olsun .

02.08.2024

Aynen hatta belki John Wicki yeni filmde öldürüp onun yerine bile geçebilir.

03.08.2024

Neden olmasın? :Rdgd

TÜM YORUMLARI OKU (16)