Sonu Hüsranla Bitmesi Muhtemel Kova Burcu ve Balık Burcu İlişkisinde Uyum Var mıdır?

Kova burcu ve Balık burçları 12 burç arasında gerçekleşecek eşleşmelerden en kötüsüdür, diyebiliriz. Bu konuda dürüst olmakta fayda olacağını düşünüyoruz! Hem elementleri hem de karakter özellikleri açısından tamamen zıt yönlerde olan bu iki burç arasında aşk ya da arkadaşlık uyumu aranabilir mi, detayları içeriğimizde bulabilirsiniz!

Kova burcu ve Balık burcu karakter özellikleri açısından anlaşabilir mi?

Kova burçları 21 Ocak - 19 Şubat tarihi doğumlu, sabit burçlardan bir tanesidir. Boğa, Aslan ve Akrep gibi herhangi bir sabit burcun fikrini değiştirmek zordur ancak Kova burçlarının fikrini değiştirmek deveye hendek atlatmak gibidir. Kova burçlarının inadı Oğlak ve Boğa ile yarışır, onların geleneksel bir anlayışı yoktur. Ufku geniş, vizyon sahibi ve kendinden emindir. Bu özgüven inat konusunda onları çarpı iki duruma getirir. Akılcılık ve rasyonellik konusunda ise üstlerine yoktur. Ayrıca ego konusunda Aslan burcundan korkun ancak Kova burcu gördüğünüzde kaçın!

Balık burçları 19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasında doğarlar. Bu burcun insanı ara bir mevsimde doğduğu için değişken nitelik almıştır.

Değişken burçlardan olan Balık burçları kararsız ve güvensiz hareket eder. Akılları daima bir karış havadadır. Kendilerine yeni yeni işler bulur, farklı alanlarda sorumluluklar alabilirler. Çok çabuk sıkıldıkları için sakin ve sessizce oturmak onları daha da bunaltır. Hatta bunalıma girmeye her an hazır gibilerdir! Aklı karışık, en azından duygularından emin olsun, diye bekleyenler varsa yanılır!

Balık burçları ve Kova burçları aşk ilişkisinde uyumlu mudur?

Balık burçları su grubu bir burçtur. Su grubu burçlar arasında duygusallığı ile Yengeç’i sollayabilir. Sürekli hayaller kurar ve hep aşıktır. Terkedildiğinde ya da aşkına karşılık bulamadığında duyguları çok çabuk yıpranır. İlişki içerisinde ise aklı hemen karışabilir. Aşkına sadık olsa bile beklentileri karşılanmadığında kolayca soğuyabilir. Kova burçları hava elementindedir. Hava burçları oldukça dışa dönük ve sosyal olabilirler. Su grubu olan ve içe dönük davranan Balık partnerinin bu hali Kova’ya çekici gelmeyecektir.

Kova ve Balık burcu aşkında neler yaşanabilir?

Kova burcu hava grubu bir burç olmasına rağmen sabit niteliği nedeniyle kalıcı bir ilişki ister. Ancak duygusal anlamda kendinden vermekten hiç hoşlanmaz. Balık burcu ise dağınık zihni nedeniyle güvenilmez görünebilir, ilişki bu noktada sarsılacaktır. Balık burcu kadını veya erkeği dişil enerjide olduğu için ilgi ve şefkat bekler. Ve her an kendinden ödün vermeye hazırdır. Kova burcu Balık burcunun bu tutumundan memnun olmaz, onu özgüvensizlikle suçlayabilir. Diğer yandan Balık burcu beklediği ilgi ve sevgiyi Kova burcundan bulamaz.

Kova ve Balık burcu ilişkideki rolleri nelerdir?

Balık burcuna göre açık ara farkla rasyonel bir duruşa sahip olan Kova, ilişki içerisinde felsefe ve bilim hakkında konuşabileceği, konuşurken karşılıklı anlaşmaya önem veren birisidir. Balık burcu ise aşkın her şeyi affedebileceğine inanlardandır. O hayallerindeki adamı/kadını aramayı sever. Aklı romantizme ve duygusallığa çalışır. Kova burcu Aydınlanma ile birlikte akılcılığı savunan Kant gibiyken; Balık burcu bireyin kendi özüne değer veren J.J Rousseau gibidir. Bu ilişki zıt kutupların bir araya gelmesi olacaktır.

Kova ve Balık burcu gezegenleri uyumlu mudur?

Birisi Neptün, diğeri Uranüs’ün yönetiminde olan Balık ve Kova burçları hayallerin ve gerçeklerin temsilidir. Neptün Balık burcunu içe dönül ve hayalci yapar. Kova burcu ise yeni insanlar tanımaktan ve geniş bir çevre edinmekten hoşlanır. Bu uyumsuzluk ilişkide tarafların anlayışlı olması ile ilgilidir.

Kova burcu ve Balık burcu cinsel uyumu nasıldır?

Kova burcu cinsel hayatında yenilikçidir, Balık burcu Kova partnerinin bu arzusuna karşı gelmeyecektir. Ancak Balık burcu yatakta ya pasif kalır ya da çok zihinsel hareket eder. Fantezileri uçsuz bucaksız olabilir. Kova burcu Balık partnerin uçlarda yaşadığı bu duygu durumuna uyum gösteremez.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Özgürlüğüne Düşkün Olan Yay Burcu ve Kova Burcu Aşk Uyumunda İlişkiyi Yürütebilecek Potansiyel Var mıdır?
Dışarıdan Zıt Görünen Oğlak Burcu ve Kova Burcu İlişkide Uyumlu Olabilir mi?
İki Su Grubu Burcu Olan Akrep Burcu ve Balık Burcu İlişkide Uyumlu Olabilir mi?
Paranoya ve Kıskançlığın Sonunu Getirdiği Akrep Burcu ve Kova Burcunun Ümitsiz İlişkisinde Uyum Var mıdır?

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede