Sonsuz Karmaşa İçindeki Sevimli Hayatlar! Reuters İstanbul'un Sokak Kedilerini Fotoğrafladı 🐱

Büyük büyük projeler, devasa inşaatlar, şantiyeler, ticaret, günün her saati bir yerden diğerine akın eden milyonlar, öldürülen, şiddete uğrayan kadınlar, evsizler, trafik sıkışıklığı, kirlilik, vs... Ve bunların arasında görüşünüzün uzandığı her noktada kadraja giren şehrin sevimli canlıları kediler.

Uluslararası haber ajansı Reuters, İstanbul'un kedilerini fotoğrafladı.

İşte Goran Tomasevic'in objektifinden sevimli dostlarımız 😊

İstanbul'un kedileri Ceyda Torun'un yönettiği 'Kedi' isimli belgesel filme konu olmuş, film Time Dergisi'nin her yıl belirlediği 'Yılın En İyi Filmleri' listesine girmişti.

Time Yılın En İyi Filmlerini Belirledi: Ceyda Torun'un Çektiği 'Kedi' Beşinci Sırada

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
09.02.2018

"1- kedilere yaptiginiz hicbir iyilikten (besleme, bakim) karsilik bekleyemezsiniz, vermez de. kedi size karsiliksiz iyilik yapmayi ogretir. 2- kedinin sahibi olamazsiniz. sadece bakicisi olabilirsiniz. evlatlarinizin sahibi olmadiginizi ogretir. 3- kedi itaat etmez, kendi bildigini yapar. kisiliklere saygi duymayi ogretir. 4- ona kizsaniz da, incitseniz de hemen unutur, affeder. affedilmenin ve affetmenin ne kadar kolay oldugunu ogretir. 5- sevgisini hep belli eder (girlar), mutlu olursunuz. size sevgiyi gostermenin sinirsizligini anlatir. 6- temizdir, gunde 4-5 defa kendisini yikar, diskisini gorunen yere yapmaz, kendisini hep temiz tutar, temizligi ogretir, ornek olur. "

09.02.2018

<3<3<3

başlarını parmak uçlarınlarınızla okşayınca sesler çıkarıyorlar ya hani? size yemin ederim dünyanın en güzel melodisi o ! İyi ki varsınız küçük dostlarımız.

canı yanmasın ya da tırmık yemiyim diye mıncıramıyorum. O kadar tatlılar ki insan yumuşak sevemiyor :)) minnoşlarım benim

09.02.2018

yaşasın kedi cumhuriyeti <33

TÜM YORUMLARI OKU (24)