Songül Sadi'yi Terk Ediyor: Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi başarılı isimlerin yer aldığı SHOW TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Her hafta perşembe günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dram ve gençlik türündeki dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümünde; Sadi akşam için evde hazırlık yaparken, Songül ise öğrendikleri karşısında ne yapacağını bilemez.

Songül'e bir şekilde ulaşmaya çalışan Sadi, Songül'ü bulduğunda haline anlam veremez. Diğer tarafta ihanetle karşılaşan Oğuz ve Esra için işler karışır.

Karabayır Lisesi'ne gelen Haluk, okula ilginç anlar yaşatırken Derya ise Zafer'le tanışmış ve Kıvanç'ın yeğenine olan davranışından etkilenmiştir.

Diğer tarafta Zülfikar ve Gülseren morgdaki cesedin Ozan çıkmamasından dolayı sevinirlerken ekibin araştırmaları sonlandırması Zülfikar'ın bir şeylerle yüzleşmesine neden olur.

Sadi'nin Songül ile konuşma çabaları sonuç verse de duydukları onu hiç memnun etmeyecektir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi – 20.Bölüm Tanıtımı

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!