Sonbaharda Saçlarınıza Nasıl Bakım Yapmalısınız, Anlatıyoruz

Sonbahar geldi çattı. Bütün yaz gerek güneşin gerekse havuz ve deniz suyunun etkisiyle yıpranan saçları da bakıma alma zamanı geldi. Hem yaz boyunca yıpranan saçlarını onarmak hem de mevsim geçişinde saçlarını güçlendirmek istemez misin? Urban Care, Kuaf, Boom Butter ve daha fazlası... Her kullananın memnun kaldığı ve saçlarına ilaç gibi gelecek saç bakım ürünleri için seni içeriğe alalım.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebili

1. Saçlarını yıkamadan önce bir besleyici uygulayıp bekletebilirsin. Helen'in Sırrı bu konuda epey başarılı.

Saçını yıkamadan önce uygulayıp 10-15 dakika sonra şampuan aşamasına geçerek kullanabileceğin Helen'in Sırrı Saç Besleyici ve Güçlendirici Özler, içerdiği acıbadem, çam teravetin, üzüm çekirdeği, avokado, nar çekirdeği, Hindistan cevizi, portakal yağı ve jojoba yaz aylarında daha da yıpranan saçlar için harika bir güçlendirici. Fiyatı şu an oldukça indirimli.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Yorumları okuyarak sipariş verdim; söylendiği kadar varmış. Bayıldım! Boyutu da çok küçük değil; fiyatına göre çok iyi.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Mevsim geçişlerinde saçların dökülüyorsa Urban Care Biotin ve Kafein içeren saç kökü güçlendirici hızlı uzamaya yardımcı şampuanı mutlaka denemelisin.

Urban Care Biotin ve Kafein içeren Saç Kökü Güçlendirici Hızlı Uzamaya Yardımcı Şampuan özel geliştirilmiş formülü ile saçın yeniden yapılanmasını destekleyerek dayanıklılığını artırmaya yardımcı oluyor. Saçı yeniden yapılandırıp saç köklerini besliyor ve güçlendiriyor. Dayanıklılığını artırarak saç büyümesini destekliyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kullandığım en güzel şampuanlardan bir tanesi. Saçımı çok güzel dolgunlaştırıyor, kokusu da çok güzel. Saçınız dökülüyorsa bir şans verin, özellikle de mevsim geçişlerinde. Tamamen durduruyor.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

3. Keratin destekli Kuaf tuzsuz şampuanın saçlarında yarattığı hızlı değişime inanamayacaksın.

Kuaförlerin tercihi Kuaf Tuzsuz Şampuan özel formülü ile saç derisini ve saçı yıpratmadan temizliyor. Saçın daha kolay şekil almasını sağlıyor. İçinde bulunan aleo vera, düzenli kullanım sonunda saçı güçlendirip saça parlaklık ve canlılık kazandırırken içerdiği keratin sayesinde saçı kuvvetlendiriyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kesinlikle tavsiye ediyorum. 1 kutu bitirdim ve ardından 2 kutu daha sipariş verdim. Kokusu müthiş. Keratin bakımından dolayı kullanıyordum ama o kadar güzel ki kullanıma devam etmeye karar verdim.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Canlı ve sağlıklı saç telleri elde etmek için Sam Fitness Professional keratin saç botoksu kullanabilirsin.

Sam Fitness Professional Keratin Saç Botoksu yıpranmış, hasar görmüş saçlarınızı onarıp yeniden yapılandırıyor. Böylece canlı ve sağlıklı saç telleri elde etmeni sağlıyor. İşlem görmüş, dış etkenlerden yıpranmış saçları onarıp nemli ve düz bir saç elde edilmesini sağlıyor. Boyanın saça verdiği zararları giderip saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor. Zararlı kimyasallar içermiyor ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Üründen iki tane sipariş verdim ve bugün ilk kullanımda saçlarım ipek gibi oldu. Bence fiyat performans açısından gayet güzel. Alınmalı.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

5. Duştan çıkmadan uygulayıp durulayarak kullanabileceğin Iva Natura defne ve biberiye özlü besleyici saç maskesiyle saçına bakım yapabilirsin.

Iva Natura Defne Bitkisi ve Biberiye Özlü Besleyici Saç Maskesi işlemler ve dış koşullar sebebiyle yıpranan, cansızlaşan, kuruyan ve yorulan saçlara ihtiyaç duyduğu nemi veriyor. Saç tellerine ve saç derisine komple bakım yapıyor. Şu an indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

6. Saçlarını tarayıp kurutmadan önce Morfose Milk Therapy çift fazlı fön sütü kullanman saçlarının daha az yıpranmalarına yardımcı olacaktır.

Süt proteini ve arginine içeriki amino asit karışımı ile özel formüle edilen Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü benim de yıllardır memnuniyetle kullandığım ürünlerden biri ve harika kokuyor. Tüm çevresel faktörler altında ağırlaştırma yapmadan saçlara yumuşaklık ve nem kazandırıyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Saçıma çok iyi geldi, yumuşacık yaptı ki saçlarım kuaförde boyadan dolayı yanmıştı. Muhteşem bir ürün!''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

7. Son dönemin favorisi Nascita Pro üç boyutlu oval saç fırçası gerçekten söylendiği kadar etkili.

Saç bakımında elektriklenmeyi kontrol altına almak için özel olarak formüle edilen Nascita Pro Üç Boyutlu Oval Saç Fırçası özel dişleri ile saçların kolayca taranmasını ve özellikle kıvırcık saçlarda yumuşak bir tarak geçişi hissedilmesini sağlıyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''İnanılmaz memnunum! Saçlarım sürekli boyadan çok yıpranmıştı, saçlarıma çok iyi geldi.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. The Natural Ritualist Keratin Bakım Yağı aşırı yıpranmış saçlarına ilaç gibi gelecek.

The Natural Ritualist Aşırı Yıpranmış Saçlar İçin Keratin Bakım Yağı yaz aylarında güneşin, deniz ve havuz suyunun etkisiyle aşırı yıpranan saçların kısa sürede daha sağlıklı bir yapıya kavuşarak, parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Geçiş mevsimi için harika bir ürün ve şu an epey indirimli.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok uygun fiyata aldım ve o kadar şahane bir ürün ki saçlarımın vazgeçilmezi oldu, teşekkürler!''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

9. Artık Boom Butter mucizesini anlatmaya gerek bile yok...

Influencerların öve öve bitiremediği, son dönemin en çok kullanılan saç bakım ürünlerinden biri olan Herbal Science Boom Butter Saç Bakım Yağı açı koruma onarma ve beslemede güçlü bir yapıya sahip. içerisindeki yağlar sayesinde saçın kaybettiği nemi kazandırmaya yardımcı oluyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Muhteşem! Ayrıca kokusuna ve firmanın paketlemesine de bayıldım.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Biraz da saç serumlarından bahsedelim. Urban Care her ürününde olduğu gibi saç serumu konusunda da oldukça başarılı.

Urban Care Yoğunlaştırılmış Keratin İçeren Onarıcı&Pürüzsüzleştirici Saç Serumu yoğunlaştırılmış keratin içeren onarıcı ve pürüzsüzleştirici özel formülü ile aşırı yıpranmış, kuru, mat ve cansız saçları hedef alıyor. Saçların kökten uca sağlıkla parlamasına, güçlenmesine yardımcı olurken saç kırılmalarını azaltıyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Yağıyla spreyini birlikte kullanın, kokusu mükemmel ve saçlarınızı yumuşacık yapıyor. Bitti, yine sipariş verdim.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

11. Biraz pahalı olsa da 3 çeşit doğal keratin, 17 çeşit doğal amino asit ve yalancı iğde özünden oluşan içerikleri ile hasarlı saçı 10 saniyede onaran Moremo Water Treatment Miracle onarıcı saç serumu övgüyü hak ediyor.

Moremo Water Treatment Miracle Onarıcı Saç Serumu özel içerikler sayesinde hasarlı saça bolca nem ve besin takviyesi sağlayarak onarırken sıvı formülasyonu sayesinde besinlerin saçın hasarlı kütiküllerinden kolayca emilmesini sağlıyor. Saça kolayca nüfuz edebilen, yüksek oranda glikol nemlendirici ve katyonik surfaktan içeriği ile elektriklenmenin önüne geçerek pürüzsüz, ipeksi saçlar sunuyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün vaatlerini yerine getiriyor. Gerçekten de kısa sürede saçlarım yumuşacık ve pürüzsüz sağlıklı bir görünüm kazandı.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. Daha uygun fiyatlı bir saç serumu istersen Axwell saç dökülmelerine karşı onarıcı bakım serumunu deneyebilirsin.

Argan ve keratinin altın oranlarda birleştirilmesi ile üretilen Axwell Saç Dökülmelerine Karşı Onarıcı Bakım Serumu saçı besleyip onararak dökülmelerin azaltılmasında aktif rol oynuyor. Saçın yeniden yapılanmasını destekliyor ve dayanıklılığını arttırmaya yardımcı oluyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün çok güzel! Saçlarımı ağırlaştırmadan yumuşattı. Ayrıca kargo hızlı geldi ve diğer siparişlerim gibi bu ürün de özenle paketlenmişti.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Trend Saç Stillerini Kolaylıkla Uygulamanızı Sağlayacak 12 Toka Modeli
Saçlarınızla Konuşulmanızı Sağlayacak 12 Saç Şekillendirici Ürün
Yıpranan Saçları Kökten Uça Onarmak Adına Kullanabileceğiniz Saç Ürünleri
Saç Rengini Açabilmeniz İçin Uygulayabileceğiniz Öneriler
İşlem Görmüş Saçlarına Mucize Gibi Gelecek 12 Şampuan ve Bakım Ürünü

Popüler İçerikler

Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”