Sonbaharda Havalar Serinlemeye Başladığında Yapması Daha Keyifli Olan 10 Aktivite

Mevsimlerin en güzeli sonbahar kapıda. Bu güzel mevsimi değerlendirmek için aktivite önerilerine mi ihtiyacın var? O zaman doğru yerdesin.

Sonbaharı daha da güzelleştirecek aktivite önerileri bu içerikte.

1. Doğada sevdiklerinle bisiklet turuna çık.

Hava ne bunaltacak kadar sıcak ne de üşütecek kadar soğuk. Doğanın kalbindesin, sevdiklerinlesin, keşfediyorsun... İnsan daha ne ister ki?

2. GAP turuna çık.

Gizem dolu ve mistik bir tarihi, muhteşem doğası ve nefis yemekleriyle Güneydoğu Anadolu turu bu sonbahar seni bekliyor.

3. Likya Yolu'nu yürü.

Bir yanda antik harabeler, bir yanda uçsuz bucaksız ormanlar, diğer yanda ise Akdeniz'in en güzel koyları. Eğer yürüyüş yapmayı seviyorsanız Likya Yolu tam sonbaharlık bir aktivite.

4. Doğa kampına git.

İster ormanda ister güzel bir göl kenarında, Hatta yakınlarında varsa güzel bir deniz kenarında çadırını kurup sevdiklerinle eğlenceli ve huzurlu vakit geçirebilirsin.

5. Sezonluk alışverişini yap.

Sonbahar demek doğada olduğu gibi insanlarda da yenilenmek demek. Bu yüzden güzel bir sonbahar günü keyifli bir şekilde sezonluk hatta kışlık alışverişini bile aradan çıkarabilirsin.

6. Hafta sonu bungalova kaç.

Önümüzde uzun bir kış var. Havalar tam anlamıyla soğumadan son bir kaçamak yapmaya ne dersin?

7. Bağ bozumunu izle.

Bağ bozumu artık bir şeylerin değiştiğinin, mevsimin döndüğünün, havaların soğuyacağının, doğanın yenileneceğinin habercisidir ve hem izleyenlere hem de çalışanlara büyük bir görsel keyif sunar. Bağ bozumu resmen sonbaharın kendisidir.

8. Kitap festivallerine katıl.

Hem ülkemizde hem de yurt dışında kitap festivalleri aşkın mevsimi olan sonbaharda yapılır. Senin şehrine de mutlaka gelir. Kaçırma 😎

9. Sonbahar lezzetlerini dene.

Sonbahar güzelliklerinden biri de sonbaharda ortaya çıkan sonra da sessiz sedasız kaybolan lezzetler. Çeşit çeşit üzümlü kekler, bal kabağı özlü kahveler bu sonbaharda seni bekliyor.

10. Sonbahar temalı fotoğraflarla Instagram sayfanı süsle.

Belki de doğanın en güzel, en romantik halini aldığı mevsim sonbahar. Düşen yapraklar, bal kabağı tarlaları, bağ bozumları hepsi birer fotoğraf arka planı aslında. Bu kareler Instagram sayfana çok yakışacak eminiz.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti