Sonbaharda Cildinize Nasıl Bakım Yapmalısınız, Anlatıyoruz

Sonbaharda cilt bakım rutininizi birazcık değiştirmeniz gerekiyor. Peki değiştirmeniz ya da rutininizden asla çıkarmamanız gereken ürünlerin neler olduğunu biliyor musunuz? Cildinizi sonbahara hazırlamak için kullanmanız gereken ürünleri sizin için seçtik! Kiehl's Ultra Facial Nemlendirici, Vichy Fresh Cleansing Gel, Shiseido Güneş Kremi, Aztec Secret Kil Maskesi ve çok daha fazlası için buyrun içeriğimize...

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

Kiehl's Ultra Facial Nemlendirici

Soğumaya başlayan havalarla birlikte cilt bariyeri üzerinde kuruluk ve cansızlık gözlemlenir. Bu durum hemen hemen her cilt tipinin rastladığı yaygın bir durumdur. Sonbaharın soğuk günlerinde cildinizi en iyi şekilde korumanız gerekiyor. Kiehl's Ultra Facial Nemlendirici bu aşamada tercih edebileceğiniz güçlü bir ürün. İçeriğindeki güçlü bileşenler sayesinde ağırlık yapmadan nemlendirir ve ferahlatır. 

Kendime yaptığım en büyük iyilik bu kremi almak oldu. Benim gibi atopik cilt yapınız varsa, nemlendirici diye buna derim.

Markanın benzer nemlendirici kremlere buradan ulaşabilirsiniz.

Blistex Lip Balm

Kuruyan ve çatlayan dudaklar gün boyu rahatsız edici durumlar yaşamanıza neden olur. Özellikle sonbaharın soğuk etkileri dudakları bir hayli yorar. Bu nedenle iyi bir dudak koruyucu ürünü çantanızdan ayırmamanız gerekiyor. Blistex Lip Balm, güçlü etkileri ile tercih edebileceğiniz en iyi dudak koruyucuları arasında yer alıyor. 

Sivilce tedavisi boyunca bana eşlik eden ve dudaklarımı en güzel yumuşatıp yatıştıran ürün. kokusu olmaması da ekstra bir artı bence. özellikle sivilce tedavisi görenler hiç düşünmeden alsın.

Benzer lip bam ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bade Natural Kuşburnu Leke Karşıtı Günlük Nemlendirici Balm

Klasik nemlendirici kremler sanılanın aksine yarardan çok zarar sağlıyor. Peki nasıl? Nemlendirici ürünlerin çoğu içeriğindeki silikon yüzünden gözenekleri tıkıyor. Tıkanan gözenekler cilt bariyerini yıpratıyor ve gözle görülen problemlere yol açıyor. Bu nedenle kullanacağınız nemlendirici ürünün içeriğine dikkat etmeniz gerekiyor. Bade Natural Kuşburnu Leke Karşıtı Günlük Nemlendirici Balm, güçlü formülü sayesinde cilt lekeleriyle savaşıyor ve gözenekleri tıkamadan cildinizi nemlendiriyor. 

Çok kuru bir cilde sahibim. Ne kullandıysam fayda etmedi ve artık saf zeytinyağı kullanır hale gelmiştim. Bu ürünün içeriğinin temiz olması ve yağ bazlı olması nedeniyle tercih ettim. Şu an cildim o kadar yumuşak ki aşırı mutluyum. Kıvamı çok çok ağır değil yağlı bir his bırakmıyor ve kadife gibi yapıyor cildi. Bittikçe alırım. 😊

Benzer leke karşıtı ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Vichy Fresh Cleansing Gel

Tüm yaz deniz, kum, güneş ya da farklı etkiler ile cildinize zarar verdiğinizi varsayıyoruz. Yeni bir mevsime geçiş yaparken verdiğiniz bu zararları onarmaya yönelik bakımlar yapmanız gerekiyor. Bakım yapmadan önce ise cildinizi derinlemesine temizlemeniz gerekiyor. Vichy Fresh Cleansing Gel, bu aşamada tercih edebileceğiz ürünler arasında yer alıyor. 

Harika cildimde hiç kurutma yapmadı, mükemmel bir kokusu var, uzun süreli kullandıkça etkisi ortaya çıkacaktır. Temizlemeden sonra aynı ayarda cilt tipine uygun bir nemlendirici ve tonikle desteklenmesi gerekiyor.

Benzer temizleme ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Shiseido Güneş Kremi

Uzmanlar dört mevsim güneş kremi kullanmanız gerektiğini söylüyor. Güneşin zararlı etkileri sanılanın aksine sadece güneşli günlerde değil, günün her saati yayılıyor. Bu nedenle iyi bir güneş koruyucu ürünü çantanızdan ayırmamalı, 3 saat arayla tazelemelisiniz. 

Çok sevdiğim, hep kullandığım ve cildime iyi gelen bir koruyucu.

Benzer güneş koruyucu ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bepanthol Yüz ve El Kremi

Sonbaharın güçlü soğuklarına karşı el bakımınıza önem vermeniz gerekiyor. Kuruyan, çatlayan ve kanayan eller ile uğraşmamak adına Bepanthol Yüz ve El Kremi kullanmanızı öneririz. 

Çok başarılı bir el kremi. 1 haftadır her gün kullanıyorum. Sürdükten sonra kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor ve hemen emiliyor. Sürekli dezenfektan kullanmaktan ve yıkanmaktan kuruyan ve egzama olan ellerimin onarılmasında çok başarılı oldu. Şimdiye kadar birçok markanın el kremini denemiştim ama şu an kesinlikle en başarılısı bu.

Benzer el kremlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Yves Rocher Gözenek Sıkılaştırıcı Peeling

Peeling her ne kadar cilt bariyerini çizdiği gerekçesiyle çok sevilmese de, güçlü etkileri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Siyah nokta, geniş gözenekler ve benzeri şikâyetlere sahipseniz, Yves Rocher Gözenek Sıkılaştırıcı Peeling ürününe göz atabilirsiniz. 

İlk kullanımda bile gözle görülür fark var. Tertemiz oldu cildim mükemmel, herkes alsın.

Markanın benzer ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Oleobox Yüz Temizleme Sütü

Cildinizi kurutmadan, germeden temizlemek mi istiyorsunuz? O halde Oleobox Yüz Temizleme Sütü ürününü tercih etmeniz gerekiyor. Temiz içeriği ve güçlü formülü ile bu ürüne bayılacağınıza eminiz. 

Benzer temizleme ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

THE BODY SHOP Toksinlerden Arındırıcı Işıltı Veren Maske

%100 vegan ve doğal içerikleri ile dikkat çeken THE BODY SHOP Toksinlerden Arındırıcı Işıltı Veren Maske, daha ışıltılı ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlar. 

Çok güçlü bir kil maskesi sürdükten sonra önce biraz yakıyor, bekleyince geçiyor. Gözeneklerin içine girip temizlediğini hissediyorsunuz, deneme amaçlı almıştım büyük boyu da alınır.

Markanın benzer ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Missha Aydınlatıcı & Nemlendirici Uyku Maskesi

Gece boyu cildinizi nemlendirmek ve beslemek için Missha Aydınlatıcı & Nemlendirici Uyku Maskesini kullanabilirsiniz. 

Çok beğendim. Küçük gibi gözükse de tek kullanımlık değil. Tek sefer de yüzümü aydınlattı ve nemlendirdi.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

THE BODY SHOP Çay Ağacı Yüz Yıkama Jeli

Mevsim her ne olursa olsun, cildinizi derinlemesine temizlemelisiniz. Özellikle akne ve siyah nokta oluşumuna meyilli bir cilt yapısına sahipseniz, Çay Ağacı içerikli kullanmanız gerekiyor. THE BODY SHOP Çay Ağacı Yüz Yıkama Jeli, bu aşamada tercih edebileceğiniz etkili bir ürün. 

Toniğiyle birlikte kullanınca yağlı cildimi inanılmaz yatıştırdı, iyi geldi. İndirimleri takip ederseniz gayet uygun fiyata de denk geliyor.

Çay ağacı içerikli ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Aztec Secret Kil Maskesi

Aradığınız kil maskesini bir tülü bulamanız mı? O halde tüm zamanların en sevilen ürünü, Aztec Secret Kil Maskesi ile tanışmanızın zamanı geldi demektir. Siyah nokta, geniş gözenek, kırışıklık, ölü deri ve benzeri tüm problemlerinizi azaltmak için bu ürünü kullanmanızı öneririz. 

Çok memnun kaldım. Henüz 2 defa kullanmama rağmen siyah nokta ve gözeneklerde gözle görülür azalma sağladı. Cilde aydınlık ve duruluk kazandırıyor. Düzenli kullanımda çok iyi sonuç verebileceğine inanıyorum.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Bildiğiniz Kırışıklık Kremlerini Unutun! 30 Yaş Üstü Kadınların Mutlaka Kullanması Gereken 12 Ürün
Bebek Gibi Bir Cilt Hayal Olmaktan Çıkıyor! Yeni Cilt Bakım Sırrınız Olacak 12 Kozmetik Ürün
Mermer Gibi Bir Cilt Hayal Değil! Gözeneklerinizden Kurtulmanızı Sağlayacak 12 Etkili Ürün
Zamana Meydan Okumak İsteyenler İçin En Etkili 12 Güzellik Ürünü
Bakım Bile Zorlaştı! Pahalı Olmayan Kozmetik Markaları

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!