Sonbahara Hazırlık! Tarzınıza Uyum Sağlayacak Rengarenk Trençkotlar

Zamansız parçanızı renkli modellerden kullanmak isteyenlerdenseniz sizin için harika 11 ürünle geldik. Kullanıcıların kullanmaktan zevk aldığı ve kombinlerine farklılık getirdiğini düşündüğü trençkotlar bu listemizde. Gelin, hep beraber bu ürünleri inceleyelim. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.

1. Öncelikle asalet timsali bir ürünle başlamak istedik.

Beyaz rengi ile size zarifliği simgeleyecek olan bu trençkot, Koton markasına ait. Kaliteli materyali ile sizlere uzun yıllar eşlik edeceğinden eminiz. Üstelik fiyatı da oldukça uygun.

Burada

2. Çift renkli modeller de var.

Sonbahar kombinlerinde farklılığa gidecek olanlar için harika bir tercih olacağını düşündüğümüz bu çift renkli trençkotu üstünüzden çıkarmak istemeyeceksiniz. 

Buraya tıklayın

3. Bu renk de listemizin gözdelerinden…

4 farklı renk seçeneğiyle tarzınıza en uygun rengi seçmenize olanak sağlayan bu model, su itici kumaşı ile sağanak yağmurlara karşı bile sizi korur. Rüzgârlığı ile ayrı bir hava katan bu modele şans vermek isterseniz 600 TL.

Buradan ulaşın

Daha fazlası için tıktık

4. Açık haki rengine ne dersiniz?

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Harika renk ve kalitede bir ürün. Bu fiyata böyle güzel bir renk ve kalitede trençkot bulduğuma çok memnun oldum. Yorumları dikkate alarak bir beden küçük aldım ve çok iyi oldu.👍 Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Burada

5. Sarı renginin enerjisi sizi alıp götürecek.

Dış giyimde iddiasını konuşturan Koton markasına ait olan bu trençkot, dayanıklı materyali ile kullanıcılarından tam not almış. Midi boyu ile boyunuzu olduğundan uzun göstereceğinden eminiz. 

Buraya tıktık

6. Aradığınız trençkot bu mu?

Astarlı trençkotlar benim tercihim diyorsanız sizin için harika olacak bir ürünle geldik. Üstelik %100 pamuk kumaşı ile kaliteden asla ödün vermeyen okuyucularımızın beklentisini karşılayacağından eminiz. 

Buraya tıklayın

7. Denim modeller de var.

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Açıkçası ben alırken yorumları çok dikkate aldığım için yazıyorum. Bence aldığım en güzel trençkot diyebilirim. Ne çok kalın ne çok ince... Trençkot böyle olmalı bana göre. Ayrıca duruşu falan çok güzel. Ceplerinin büyük olması ekstra iyi bir özellik.

Burada

8. İndigo mavisi ve bej renginin uyumuna ne demeli? 😍

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Ürün tam olarak anlatıldığı ve görüldüğü gibi. Bedenime büyük geleceğini söyledim ve bana göre tadilat yapıp gönderdiler. Çok memnun kaldım. Her şey çok güzel 2 günde elime ulaştı. Hediye için de teşekkürler 😊

Buraya tıktık

9. Rengine bayıldık. 😍

Yeşilin bu tonuna bayılmamak elde değil. Renkli ürünlerden vazgeçemeyenler için harika bir tercih olduğunu düşündüğümüz bu trençkot, mutlaka dolabınızda olması gereken bir parça… Pamuklu materyali gün boyu sizi rahat ettirecek. 

Buraya tıklayarak ulaşın

10. Gül kurusu renginin zarafeti sizi alıp götürecek.

Kombinlerinize uyum sağlayacağını düşündüğümüz bu midi boy trençkot ile günlük kullanımlarınıza renk katmaya ne dersiniz? Su itici özelliği, sonbahar yağmurlarında ıslanmamanıza yardımcı olacak. 

Buraya tıktık

11. Klasik trençkotlardansa daha yeni modeller benim tercihim diyorsanız…

9 farklı renk seçeneğiyle sizi seçim yapmakta zorlayacak olan bu ürün, kullanıcılarından tam not almış. Piyasaya göre daha uygun fiyatlı ve farklı bir tarza sahip trençkot arayışındaysanız mutlaka incelemenizi öneririz. Özenli paketlemesi ile elinize sapasağlam ulaşacak bu ürünün fiyatı 326 TL.

Buraya tıklayın

Daha fazla renk ve model burada

Ergonomik Tasarıma Sahip En Güzel Tablet Kalemleri
Mutfağınıza Uyum Sağlayacak Kullanıcıların Onayını Almış En Güzel Davlumbazlar
Gold Takıların Zarifliğine Herkes Hayran! Favoriniz Olmaya Aday En Güzel Gold Takılar
Gördüğünüz Anda Sizi Etkisi Altına Alacağını Düşündüğümüz En Güzel Uygun Fiyatlı Aksesuarlar

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?